Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ne essen rosszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne essen rosszul, hogy valaki csak úgy ignorál?

Figyelt kérdés
Nem volt még párkapcsolatom. Ismerkedek ezerrel most, egy hosszabb szünet után (2 évig hagytam az egészet), de ugyanazt kapom a pofámba. Üres, semmit mondó beszélgetések, nem halad tovább, bármennyire próbálkozom. Aztán jön egy valaki, akivel megvan az összhang, beszélgetünk (vagy élőben, vagy chaten), lehet már a találkozó is megvolt vagy csak beszéljük, hogy mikor legyen. Aztán egyszer csak eltűnik, ignorál, nem válaszol. Ez nagyon rosszul esik, és utána még rosszabb szembesülni az egyedülléttel, a család hiányával, az életemmel, amit mindenféle programok és a munka tölt ki, de nincs egy tars, akihez hozzábújhatnék.
2023. dec. 29. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Már ha annyi kudarc ért ki kellene égned, érzéketlenné válni. Ami nagyon rossz, de az egyetlen út afelé hogy ne essen rosszul sajnos.
2023. dec. 29. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
A nők megtanulták, hogy ghostolni jobb, mert ha kimondjuk hogy meggondoltuk magunkat, elkezdenek zaklatni és a pi-be küldeni. Nem mellesleg idegenek nem igazán tartoznak egymásnak semmivel, én se halok bele mikor engem ghostolnak
2023. dec. 29. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Uhh... mint ha engem írtál le volna. Ez ilyen univerzális élmény manapság a férfiaknak ezek szerint.

Nem tudom mitől van ez. De ugyanezt tapasztaltam. Az elején jajj de jó minden aztán 3 nap múlva tiltjuk egymást, úgy hogy semmi olyat nem mondtunk egymásnak.

Aki ezt megfejti annak adok 1000 fornitot.

2023. dec. 29. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Mit rinyálsz?
2023. dec. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!