Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ignorál a férfi? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ignorál a férfi? Miért nem lehet felnőttesen elmondani, hogy kész ennyi volt?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal egy társkeresőn, sokat beszélgettünk és a randiig eljutottunk

Eljutottunk oda is,hogy többször szexeltünk és ott is aludtam nála, aztán egy nap írtam neki, amit csak megnézett, de nem válaszolt... vártam pár napot, de semmi.

Írtam neki egy szép hosszú üzit, hogy tisztelen meg annyival, hogy elmondja az őszintét, legyen korrekt, nem sértődöm meg se semmi, csak mondja meg értelmes felnőtt módjávak....majd válaszul kaptam, hogy hamarosan válaszolni fog, csak most ,, problémás ügye volt " és azóta semmi.. ne is várjak semmi választ ezek szerint?

Tudom, egyértelmű, számomra is csak rohadtul idegesít, hogy ennyire nem veszi a fáradságot az őszinteségre..

2024. jan. 19. 07:45
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
91%
Feltételezi hogy ban annyi iq-d higy magadtol eszreveszed hogy tipli van. De igy meg addig hülyít ameddig akar.
2024. jan. 19. 07:46
 2/51 anonim ***** válasza:
94%
A nem válasz is egy válasz...
2024. jan. 19. 07:48
 3/51 A kérdező kommentje:
Persze, észrevettem, de akkor is miért így kell ezt intézni?😅
2024. jan. 19. 07:48
 4/51 anonim ***** válasza:
71%
Ez előfordul, xd kár vele foglalkozni. Itt majd biztos rengeteg pasi fog írni 😊
2024. jan. 19. 07:52
 5/51 anonim ***** válasza:
86%
Lehet "szünetet akar tartani"nehogy többet akarj tőle mert ő csak néha megdugni akar.. nem is akar veled beszélgetni, csak majd ha néha jó lenne egy kis szex, akkor megkeres.
2024. jan. 19. 07:52
 6/51 anonim ***** válasza:
14%
Nem akar alázni elutasitással. Neked illene lelépni.
2024. jan. 19. 07:53
 7/51 anonim ***** válasza:
6%
Ha vékony vagy és nálad ilyen könnyű a szex…. Hozzám is el jöhetsz! Nem kizárt hogy jobb leszek mint a másik.
2024. jan. 19. 07:55
 8/51 anonim ***** válasza:
7%
Lehet nem tetszett neki, hogy nincs saját lakásod és már pár szex után odafészkelsz ahelyett, hogy lelépnél az aktus után. Csak ott nem akart veled bunkó lenni.
2024. jan. 19. 07:57
 9/51 A kérdező kommentje:

Lehet van benne valami, viszont ő marasztalt magánál, hogy maradjak és tőle menjek munkába. Különben hazamentem volna 😅

Fel is ajánlotta, hogy el is visz mivel arrafelé ment ő is.. mondtam, hogy hagyja csak

2024. jan. 19. 08:08
 10/51 anonim ***** válasza:
64%

"tiszteljen meg annyival, hogy elmondja az őszintét"

1. Ez neked lenne magas labda, hogy arcba ki lehessen őt osztani

2. Ha megkapod arcba, hogy konkrétan mi a baja veled, az szerinted jobb? Szeretnél további megalázást kapni?!

3. Semmin nem változtat ha kapsz választ erre a kérdésre, és utána még x másik miatt is odaállítod, hogy azokra is adjon választ. Ugyanúgy elutasítás a vége. Fogadd el.

4. Könyveld el, hogy vége. Az az alapvető baj, hogy szeretnéd folytatni. Ha nem érdekelne, akkor megrántanád a vállad.

5. Minek akarsz egy passzív emberrel lenni, ha őt nem érdekled? Mi értelme küzdeni azért hogy odaálljon magyarázni?

2024. jan. 19. 08:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!