Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnél tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnél tényleg ennyire felül ír mindent egy menő kocsi?

Figyelt kérdés
[link]
jan. 19. 07:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%

Ezek megrendezett videók.

Vannak olyan nők akik az anyagiakra mennek de it mo-n nem jellemző hogy a kocsira.

Itt inkább a saját budapesti lakástól olvadnak el néhányan.

jan. 19. 07:28
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem ez az egyetlen ilyen video a csatornajan szerintem kizart h mindegyik hölgyek megbeszeli h elore majd legyen lenyűgözve a kocsijától.
jan. 19. 07:35
 3/19 anonim ***** válasza:
75%

Jól írod. EGY NŐNÉL. Nem minden nőnél. A nőknek is van ugyanis személyisége, saját gondolatrendszere, de még pillanatnyi hangulata is. Ugyanúgy, mint a pasiknál.

A megrendezett sz.rokra meg ne ugorj, ha elmúltál már 10 éves. Mert pont arra vannak kitalálva!

jan. 19. 07:38
 4/19 anonim ***** válasza:
66%

Csupa megrendezett videó..

Nekem jöhet Mustangal is pont lszrm. Hacsak nem 66-os évjáratú...avval vihet egy kört.

N 31

jan. 19. 07:52
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
de lehet hogy ő egy 69 re akar el vinni téged egy körre kedves #4 XD
jan. 19. 07:57
 6/19 Hans Pötterman ***** válasza:
76%
Nem feltétlenül. Egy időben, korai 20as éveimben, én játszottam a Bmw-s macsót, a kiszemelt csaj mégis a Simsonos kissrácot választotta. Egyrészt rosszul esett, másrészt tisztelem érte a lányt.
jan. 19. 07:58
 7/19 anonim ***** válasza:
12%
6 🤣
jan. 19. 08:02
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen, minden nőnél, kivéve akinek a párja még menőbb kocsival jár.
jan. 19. 08:15
 9/19 anonim ***** válasza:
37%
Te akkor is rosszul járnál ha nők az észre hajtanának, szóval nem mindegy? (megrendezett videó)
jan. 19. 08:24
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Pont letojom a kocsikat, szóval nálam nem írna felül semmit
jan. 19. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!