Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell elsietni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 éves nő vagyok,és másfél éve szakítottam,nincs gyerekem.

Szóval,most van egy pasi akivel ismerkedem,de nem igazán értem őt..már randi előtt is csinált olyat hogy alig írt stb hogy neki dolga van,de nyilván ha alig beszélsz vkivel úgy hogy legyen kedved találkozni?! M1 találkoztunk,majd másnap megint alig beszéltünk. Sőt. Kb semmit. Elküldtem mert meguntam hogy mindig elveszi a kedvem,erre írt egy regényt,hogy miért gondolom hogy már az elején a tenyerén kellene hordoznia a pasinak,és hogy ez csak az eleje ,utána ha alakul úgy is gyorsul minden! Ti értitek? Mert én nem. Ha most se veled se nélküled vagyunk később ez hogy gyorsul amikor így nyilván semmi kedve az embernek még csak találkozni sem..

2024. jan. 18. 12:25
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
10: pontosan így van,ezt én is érzem.
2024. jan. 18. 13:38
 12/27 anonim ***** válasza:

Háát...én ezt nem értem.

Olyan volt nekünknis, hogy ismerkedéskor az elején kimaradt 1-1 nap. Vagy sok volt a munka. De ha bele lendültünk órákik chateltünk.

Amikor nem írt csak alig-alig, akkor tudtam hogy mással is ismerkedik. Én voltam két másik álnévvel.

Vagyis, most szerintem az van, hogy másokkal/mással is ismerkedik. Vagy nem érdekled.

2024. jan. 18. 13:43
 13/27 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljak? Mit tennétek? Akkor küldjem el végleg?
2024. jan. 18. 13:49
 14/27 anonim ***** válasza:
Ha elégedetlen vagy és nem látsz változást, akkor igen. Adhatsz még neki időt, hogy biztosabb légy magadban. De ne pazarold az idődet.
2024. jan. 18. 13:50
 15/27 anonim ***** válasza:
Gondolom szabad ismerkednie másokkal míg nincs köztetek komolyabb dolog. De ha nincsen benne olyan szakasz, amikor azt érzed csak rád figyel, akkor szerintem hagyjad.
2024. jan. 18. 14:02
 16/27 A kérdező kommentje:
Várok 1-2 napot,aztán eldől! Mert a kétesélyes dolgokat az elején sem szereti senki. Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek:)
2024. jan. 18. 14:05
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem kortól és nemtől függetlenül ha valaki rá van kattanva a másikra, akkor folyamatos kommunikáció van. Ha dolgozom, akkor is tudok írni pár szót amíg ebédelek, szerintem minden magyarázat csak kifogás. Ha valaki nem érdekelt annyira, akkor viselkedtem így mint most veled ez a pasi. Amúgy az sem kizárt hogy nem te vagy az egyetlen jelentkező. Kierőszakolni nem lehet semmit, ha neked ez így megfelelő akkor vedd te is lazábban. Ha többre vágysz akkor pedig offold a csavot és ismerkedj olyan csavoval, akivel kölcsönös és nincs hiányérzeted.
2024. jan. 18. 14:07
 18/27 A kérdező kommentje:
Szerintem is kifogás,mert egész nap szinte online látom..biztos hogy nyomkodja,plusz a munkahelye sem pörgős! Engem is hívott más randira,de rá akartam koncentrálni mert ilyen vagyok ha tetszik valaki,de akkor most már én is beszélgetek mással..
2024. jan. 18. 14:23
 19/27 anonim ***** válasza:
Amúgy hol tart ez az ismerkedés, hányszor találkoztatok már? Történt is valami kettőtök között?
2024. jan. 18. 15:55
 20/27 A kérdező kommentje:
1x találkoztunk,semmi sem történt,jó volt az este ,aztán másnap megint nem írt kb semmit csak h sok a dolga de azért fent volt egész nap online. És olyankor megy el a kedvem.
2024. jan. 18. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!