Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell elsietni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 éves nő vagyok,és másfél éve szakítottam,nincs gyerekem.

Szóval,most van egy pasi akivel ismerkedem,de nem igazán értem őt..már randi előtt is csinált olyat hogy alig írt stb hogy neki dolga van,de nyilván ha alig beszélsz vkivel úgy hogy legyen kedved találkozni?! M1 találkoztunk,majd másnap megint alig beszéltünk. Sőt. Kb semmit. Elküldtem mert meguntam hogy mindig elveszi a kedvem,erre írt egy regényt,hogy miért gondolom hogy már az elején a tenyerén kellene hordoznia a pasinak,és hogy ez csak az eleje ,utána ha alakul úgy is gyorsul minden! Ti értitek? Mert én nem. Ha most se veled se nélküled vagyunk később ez hogy gyorsul amikor így nyilván semmi kedve az embernek még csak találkozni sem..

2024. jan. 18. 12:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
26%
Pasinak van igaza. Már az elején ezt csinálod… idegesítő
2024. jan. 18. 12:29
 2/27 anonim ***** válasza:
25%

Kommunikációs zavar van köztetek.

Miért nem randiztok újból?

2024. jan. 18. 12:31
 3/27 A kérdező kommentje:
Elvileg fogunk:) meglátjuk.
2024. jan. 18. 12:32
 4/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne szakítsatok, hanem randizzatok!
2024. jan. 18. 12:34
 5/27 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerűen nem tetszel neki eléggé, ezért van az, hogy nem foglalkozik veled eleget. Szexre jó vagy neki, de ennyi. Hidd el, ha jó csajnak tartana, 2 találkozás között is állandóan írogatna.
2024. jan. 18. 12:58
 6/27 anonim ***** válasza:
63%
Én veled értek egyet, ha már az elején is motiválatlan, akkor nem sok kedvet csinál a következő találkozóhoz. Mi az, hogy majd begyorsul minden? Mikor? Mire gondol? Miért később jön meg a kedve? Olyan, mintha azt mondaná, hogy majd, ha már szexeltek, akkor hajlandó energiát fektetni az egészbe, addig meg kapsz pár figyelemmorzsát.
2024. jan. 18. 12:58
 7/27 A kérdező kommentje:
6: pontosan így érzem! Ezért nem tudom lesz e kedvem menni..
2024. jan. 18. 13:19
 8/27 anonim ***** válasza:
Eszerint akkor te ugyanolyan motiválatlan vagy.
2024. jan. 18. 13:21
 9/27 A kérdező kommentje:
Nyilván,ha a másikat nem érdekli eléggé!! De valamiért mégis azt mutatja..ezért vagyok itt!
2024. jan. 18. 13:23
 10/27 anonim ***** válasza:
Mintha mindegyikőtök a másikra várna, hogy adjon többet a kapcsolatba, akkor majd ő is tesz bele. Ez így nem fog menni.
2024. jan. 18. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!