Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek a munkájuk ("karri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek a munkájuk ("karrierjük") miatt nincs idejük ismerkedni, akkor ezzel beismerhetnénk, hogy tévút ez a nagy egyenlősdi? Egyáltalán lehet erre hivatkozva abbahagyni a társkeresést?

Figyelt kérdés

Nem azokról beszélek, akik direkt egyedül vannak és nem ismerkednek, hanem pl. beregisztrál társkeresőre, majd eltűnik és később közli, hogy nincs ideje a munka miatt erre (sem).

Az egyik illető lassan 30, a másik 37, és még utóbbi is akar gyereket. Most azt hagyjuk, hogy ha akar, mit csinált eddig érte, hanem hogy ha ez a túlhajszolás a család rovására megy, akkor van értelme erőltetni a mostani társadalmi berendezkedést? És itt a család rovását szó szerint értem, hogy emiatt létre sem jön a család, hol vannak még attól, hogy sokat dolgoznak, ezért mondjk későn mennének a gyerekét az oviba.

Vagy lehet kamu indok is, csak lekoptatás, de akkor meg hazugok. Viszont ez nem opció, mindkettőnél tényleg a munka miatt van.

2024. jan. 16. 21:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A válaszaitok nagyon más téma felé terelődtek....
2024. jan. 16. 22:49
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

11

Nem terelődtek másfelé. Nekem is azonnal elmenne a kedvem az ismerkedéstől, ha valaki azzal jönne, hogy neked szülni de kell, de aztán oldj meg mindent egyedül. Az ilyen őskori férfiak mikor fognak végre kipusztulni?

2024. jan. 16. 22:52
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Pont az a gáz, hogy nincs egyenlősdi. Ha lenne, akkor lenne idejük a nőknek a karrierjükre a családjuk mellett, pont úgy, mint a férfiaknak.

Ha végre, több mint fél évszázadnyi elméleti egyenlőség után a férfiak a gyakorlatban is kivennék a részüket a kötelességek rájuk eső részéből, akkor nem kéne választania a nőknek a munka és házasság között. Mert amíg választani lehet, addig a nők nem titeket fognak választani lol

2024. jan. 16. 22:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pasik mellett egyedül is jobb a nőnek, mert csak a gyereket pesztrálni, nem mellé még egy felnőtt embert is, aki az oviba képtelen elmenni vagy alkalmasint főzni.
2024. jan. 16. 23:04
 15/25 A kérdező kommentje:

Az ovi csak egy példa volt, hogy később is lehetnek fáradtak a szülők - igen, mindkettő. Mellesleg mikor engem lepasszoltak a szüleim a nagyszülőkhöz, akkor egyszerre jöttek értem munka után.

De ha így beleköttök egy részletbe, akkor ne hagyjátok ki a nagyságos logikátokból, hogy bizony a nőnek kell átélnie a 9 hónap terhességet, majd a szülést és a szoptatást. Vagy ti szülés után 1 héttel már mentek vissza dolgozni, csodanők vagytok?

Amíg nem oldjátok meg a férfi szülést (de igyekezzetek már, hajrá...), bizony a nő fog otthon maradni legalább fél évre a gyerekkel. Utána mehet apuka is a gyerekért bölcsibe, ez evidens, felesleges ezt kiemelni a mondanivalómból.

De ilyenkor tényleg csak ismételni tudom magam, ha el se olvassátok: ha nem szánod rá az időt az ismerkedésre a karrier miatt, akkor gyerek se lesz, így ovi sem! Szóval ne lovagolj az ovin, ha nem is szülsz, mert ez téged nem érint.

Furcsa is volt, milyen későn jöttek a bíráló kommentek, de csak megérkeztek. Hiányoztatok. :D

2024. jan. 16. 23:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Csakohogy te óvodás gyerekről beszéltél, és akkor már nincs otthon az anyuka, dolgozik. A csecsemő nyilván más.

És ez a csaj sem hülye. Vagy nem akar annyira gyereket, vagy nem tőled.

2024. jan. 16. 23:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugodhatsz, egyre kevesebben akarunk gyereket. Úgyhogy emiatt ne izgulj.
2024. jan. 17. 00:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Anno próbáltam a netes ismerkedést, volt is pár randim. Az egyik pasival 3-szor találkoztunk, aztán hirtelen adódott egy jó lehetőség és azt választottam végül nem a pasit/ ismerkedést.

Van ilyen is.

N 31

2024. jan. 17. 00:34
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem "egyenlősdi" van, mint valami hülye kis játék, hanem valóban egyenlőek.

Ha amiatt nincs párjuk, mert nem szánnak elég időt a társkeresésre, az magánügy.

Ha megszívja, úgyis rájön.

2024. jan. 17. 01:47
 20/25 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon durva hogy a feminácik milyen válaszokat hánynak ide :D Frusztráció és rosszindulat a köbön. Láthatatlan mondatokra reagálnak mint valami diliházból szököttek. Ki mondta hogy muszáj szülni? Hogy jöttök ahhoz hogy óvosnak hordjatok le férfiakat? :D Ennél csak az az aljább mikor egy "férfi" is beáll ezek közé. De hát tudjuk hogy lelki sérült és beteg szegényke de akkor meg minek jön ide?
2024. jan. 17. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!