Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek a munkájuk ("karri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek a munkájuk ("karrierjük") miatt nincs idejük ismerkedni, akkor ezzel beismerhetnénk, hogy tévút ez a nagy egyenlősdi? Egyáltalán lehet erre hivatkozva abbahagyni a társkeresést?

Figyelt kérdés

Nem azokról beszélek, akik direkt egyedül vannak és nem ismerkednek, hanem pl. beregisztrál társkeresőre, majd eltűnik és később közli, hogy nincs ideje a munka miatt erre (sem).

Az egyik illető lassan 30, a másik 37, és még utóbbi is akar gyereket. Most azt hagyjuk, hogy ha akar, mit csinált eddig érte, hanem hogy ha ez a túlhajszolás a család rovására megy, akkor van értelme erőltetni a mostani társadalmi berendezkedést? És itt a család rovását szó szerint értem, hogy emiatt létre sem jön a család, hol vannak még attól, hogy sokat dolgoznak, ezért mondjk későn mennének a gyerekét az oviba.

Vagy lehet kamu indok is, csak lekoptatás, de akkor meg hazugok. Viszont ez nem opció, mindkettőnél tényleg a munka miatt van.

2024. jan. 16. 21:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%

Ne pazarold az idődet ezekre az emberekre😊

Meg kell találni az egyensúlyt a magánélet és a munkahely közt (nekem sem megy egyébként), de nem hagynám elúszni az életemet a karrier miatt. Viszont elfogadom, hogy valakinek ez az élete.

Hogy miért regisztrál mégis társkeresőre, gondolom hiányzik valami mégis az életéből.

2024. jan. 16. 22:05
 2/25 anonim ***** válasza:
94%

Hát én pont emiatt nem mentem fel eddig társkeresőre. Mert se mást se magamat nem akarom becsapni. Dolgozom, tanulok, igaz már felesleges és sokadik diplomámat szerzem, tudom nem számít de nekem igen.

Sajnos lekoptattam emiatt egy pasit akivel a sors hozott össze, majd mire rájöttem hogy akarom ő lökött el. De annyit szenvedtem belül hogy ezt senkinek sem kívánom.

2024. jan. 16. 22:13
 3/25 anonim ***** válasza:
0%

Mind a kettő már túl idős nem lesz belőlük Jedi lovag.

Keress olyan nőt aki egyensúlyban van az erővel.

2024. jan. 16. 22:18
 4/25 anonim ***** válasza:
97%

"ezért mondjk későn mennének a gyerekét az oviba."

APuka is mehet az oviba. Na pont az ilyen pasik miatt, akik szerint a gyerek a nő dolga, fogom ezerszer is meggondolni, hogy szüljek-e.

2024. jan. 16. 22:29
 5/25 anonim ***** válasza:
93%

"Vagy lehet kamu indok is, csak lekoptatás, de akkor meg hazugok. "

A "lekoptatást" nem kell indokolni.

És biztos lehetsz benne, ha valóban érdekli majd valaki, akkor lesz ideje is. Arra nincs ideje, hogy olyanokkal fogllakozzon, amkikről tudja, hogy nem lesz belőle semmi valamiért,

2024. jan. 16. 22:30
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Kinek kell csalad? A nyug a problema?
2024. jan. 16. 22:42
 7/25 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk a gyereknek azért enni is kell valamit.
2024. jan. 16. 22:44
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
A gyereknek van apja is. Beosztják egymás között.
2024. jan. 16. 22:46
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

" Egyáltalán lehet erre hivatkozva abbahagyni a társkeresést?"

Bármire hivatkozva lehet. SŐt, hivatkozni sem. Mindenkinek a saját döntése.

2024. jan. 16. 22:47
 10/25 anonim ***** válasza:
95%

A gyereknek apa is kell, ha már állandóan azzal jöttök, hogy a melegek/egyedülálló nők nem elegek a gyerelneveléshez. Viszont akkor apucinak sem szabad dolgoznia, "kárriért" építenie.

Ja, nem, családért sírsz, de nem tennél érte semmit, csak dolgozgatnál, mint eddig.

2024. jan. 16. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!