Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A belső mennyire fontos a nőknek?
Nem tudod kompenzálni, ha párkapcsolat a cél. Egy működő kapcsolathoz szükségszerű, hogy a másik fél belső tulajdonságai vagy épp intelligenciája vagy akár az, hogy mennyire jöttök ki egymással, az megfelelő legyen.
Akinek volt kapcsolata az tudja, hogy ezek fontos dolgok és ezek nélkül nem fog sokáig működni vagy jól működni egy párkapcsolat.
F
2024. jan. 14. 12:38
Nekem fontos. Ha valaki felenk az onmagaban meg nem jelent problemat. Viszont ha hatarozatlan, nem lehet vele jol elbeszelgetni, esetleg latom a szemen a sotetseget vagy egy szemernyi humor sincs benne az mar nekem problemat okozna...es nem szamit milyen jol nez ki.
Tőlem lehet a világ legszebb férfije is, én nem tudok vonzódni az unalmas, sótlan, tutyimutyi emberekhez, még baráti szinten sem.
Férfiben meg pláne képtelen vagyok az ilyet elviselni, tisztelni, szeretni.
A szép, de defektes és a csúnya, de okos kombó sem működik nálam, a kettőt egy elfogadható szintre kell hozni, akkor oké a dolog.
2024. jan. 14. 12:43
Sokall elnézőbbek a belső hiányoságokkal ha jól nézel ki. Pl lehetsz bántalmazó hajlamú (ezt kimondottan szeretik mert az ilyeneknek mindig van nője), lehetsz bunkó, lehetsz buta, hímsovoniszta. A lényeg hogy legyen mellé izom meg jó arc. Akkor az sem gond ha töketlen vagy, valakinek így is tökeletese leszel.
Amúgy meg rábasztál aztán keményen meg kell dolgoznod hogy valaki majd dobjon. :D
2024. jan. 14. 12:45
#5 ez nem igaz. Eloszor nezd meg inkabb, hogy azok a ferfiak akik ilyenek, azok milyen novel jonnek ossze. Mindegyiket tudnad hasonloan defekteskent kategorizalni, apa komplexussal, szeretet hiannyal, feltunesi viszketegseggel....DE, es itt jon a de. A legtobb ember bevonza magahoz azt, amilyen ember valojaban.
2024. jan. 14. 12:53
Semennyire, maximum a pénztárcád belső értékei. :))
2024. jan. 14. 13:00
6, dehogynem igaz! Olyan normális kolléganőim vannak toxikus kapcsolatban, szinte vágyva a napi terrorra, mert gyermekkorukban valamilyen irányból azt kapták és ez a megszokott nekik. Ki sem akarnak lépni belőle és az indoklás az igazán kemény: "minden férfi ugyanilyen köcsög és azok még csak nem is tetszenek"... Ennyit a fénnyé válós "nagyon fontos a belső" bullshitekről.
2024. jan. 14. 13:07
Változó, egyénfüggő az, hogy kinek mennyire fontos, és az is, hogy kinek milyen személyiség és tulajdonságok jönnek be.
Nincsenek túl nagy okosságok, bölcsességek erről.
2024. jan. 14. 13:07
#8 tehat pont azt irod, amit en is irtam. "szinte vágyva a napi terrorra, mert gyermekkorukban valamilyen irányból azt kapták és ez a megszokott nekik" tehát vannak kotodesi problemaik, es az ilyen fajta eroszakosokhoz vonzodnak, mert ezt a semat tanultak meg, asszocialta gyerekent a "szeretettel"..megha tevesen is
2024. jan. 14. 13:11
Kapcsolódó kérdések: