Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nyilvánvaló, hogy a férfiak kevésbé felszínesek párkereséskor?
Itt az oldalon rengeteg kérdésnél olvasni nőktől, hogy a férfi nézzen ki jól, meg azért legyen saját egzisztenciája. Csinos kollégainőim is még a szőke hercegeket keresik a társkeresőkön, még 30 felett is.
Barátnőm kövér lányának egy sokkal jobban kinéző, szintekkel felette álló sportos barátja van. De tele van Budapest helyes férfi-átlagos/az alatti nő párokkal.
Egy csinos nő viszont csak akkor lesz ronda pasival, ha utóbbi milliárdos.
"Itt az oldalon egy olyan kérdést nem olvastam, hogy “hogyan tudnék adonisz pasit találni”, "
Dagadt,ronda, atlagoa no ne is akarjon ez a normalis.
"van Budapest helyes férfi-átlagos/az alatti nő párokkal."
És fordítva is tele van.
Mellesleg a mindegy, csak lyuk legyen mióta számít kevésbé felszínesnek?
Lol, amikor a férfiak lyuk-lyuk alapon megfarkalnak akárkit, akkor ők a nem felszínes, mély érzésű, komoly emberek, jól értem?
Gondolkodás nélkül mindenkit jobbra húzni a társkeresőn az nem felszínes. Mindenkinél bepróbálkozni a buliban nem felszínes. Idegenekeat leszólítgatni a KÜLSEJÜK alapján nem felszínes...
Hát ma is tanultam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!