Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresési mélypont.?
Manapság a társkeresés gyerekjáték. Főleg online felületen. Hogy tudnám magam, ráprogramozni a családias... (félek hülyén hangzik, "férfi az úr") párkapcsolatra, ahol elköteleződnék. Gyermeket vállalnék a leendő nőnél. De miféle nőnél? Nem érzem a véremben sem az elköteleződést... A gyerek utáni vágyat, csak a mának élést. DE a nagy büdös de mégis túl család centrikus kapcsolatban érezném magam mivel túlságosan tartja a kapcsolatot a családjával. Önálló gondolkodásra szinte képtelen.
Önálló nőt, aki értelmes és a szabad útján jár... ennyire kihalt? Aki tudta, hogy a rokonsággal a kapcsolatot tartani érdemes de a tanácsaira nem mindig hallgatott. Megértette, hogy a rokonság tanácsai gyakran a szeretetből és a tapasztalatból fakadnak, de tudta is, hogy az életét saját magának kell élnie. Így hát, miközben tiszteletben tartotta a rokonai véleményét, végül mindig a saját útját választotta.
Érdekes kérdés.
Ha a 23as évemet nézzük...
46 éves vagyok.
Az év elején együtt voltam egy 23 éves munkatársammal.
Édes kis csaj volt. Minden szexuális vágyam valóra váltotta. És a kislányommal is ki jött.
De horkolt, nem kicsit hanem kegyetlenül.
Eleinte felráztam, de ez nem állapot így szakítottam vele.
A kövi nő egy igazi szépség volt, annak ellenére hogy nem fiatal. 35 éves.
Ő is jól kijött a lányommal, de mikor elmondtam neki, hogy szeretem és szeretném ha dugás után itt maradna velem.
Erre ilyet szólt hogy bocs ő ezt nem gondolta komolyan, és hogy a 46 évemmel idős vagyok hozzá mivel ő a fiatalabb férfiakat szereti.
Jött a szilveszter.
Van a szomszédomban egy gyönyörű csaj.
18 éves.
Kutyasétáltatás közben sokat dumáltunk, és ő lett egy ilyen beugró bébiszitter.
Ha itt van a lányom, de közbejön vmi akk hívom és itt van. Szeretjük őt rendes csaj.
És szilveszterkor csináltam kajákat piáltunk, jött velünk megnézni a tüzijátékot, megcsókoltam és Szerelmeskedünk.
Azóta is itt van, én meg nem tudom mi legyen.
Mert 46 vagyok. Ki vagyok gyúrva magas vagyok, de a hajam oldalt már full leőszült.
10 év és nekem végem. Vén sza r leszek, ő előtte még 20 év potenciál.
7 "Mert 46 vagyok. Ki vagyok gyúrva magas vagyok(...)"
De a legjobb és legfontosabb tulajdonságod az a szerénység:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!