Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebből a totál kiüresedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből a totál kiüresedett állapotból lehet még kiút?

Figyelt kérdés

Huszonéves nő vagyok, de egyszerűen már annyit csalódtam az emberekben, különösen az ismerkedések terén, hogy egyre inkább úgy érzem, a sci-fi filmekben látott jövő teljesen passzolna hozzám.

Hogy pl. lenne egy robot pasim úgymond, és amikor úgy érezném, hogy társaságra vágyom, beszélgetésre, intimitásra, stb, akkor ott lenne. Iszonyúan belefáradtam már abba, hogy mindenkivel csak a konfliktusok/megalkuvás van, cserébe meg senkire nem lehet számítani, pláne nem hosszú távon. Teljesen eltűntek az érzelmeim az utóbbi időben. Pedig korábban pont az ellentéte voltam ennek, szuper érzékeny, sosem gondoltam volna, hogy pont én fogok idáig jutni, de már nulla energiát tudok az ilyen randizásba fektetni..

Van még más is ennyire kiégve, ezzel lehet valamit csinálni?

Szedek antidepresszánst, szorongás oldót is, de ezen konkrétan nem segítenek.

2024. jan. 15. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként ugyanígy vagyok vele.
2024. jan. 15. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Ki vagyok égve rendesen
2024. jan. 15. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
El kell menni dolgozni. Nem otthon feküdni anyád házába > közel 30 évesen.
2024. jan. 15. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

5 éve így vagyok.

N35

2024. jan. 15. 13:25
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

+1

Nem látom a kiutat. Úgy érzem, itt már csak egy csoda segíthetne: ha véletlenül belebotlanék abba, aki felülír mindent és mindenkit, és be is teljesülhet vele. Nyilván ilyen nem lesz.

32N

2024. jan. 15. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

++1

Én is így érzek, pedig most kéne hogy legyenek a "legjobb" éveim párkapcsolat/randizás szempontjából. Egyszerűen elegem van a folyamatos játszmákból, mindenhonnan csak az jön szembe. Sehol nincs már egy öszinte érzés, mindenki a legapróbb dolgon már keresztbe tesz a kapcsolatoknak, az emberek többsége falat építet már saját maga köré, és akkor még nem is említettem a sok érdek dolgot.. ..

2024. jan. 15. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Szép arcúnak és jó testalkatúnak kell lenni, emberek. Ez az egyetlen megoldás a boldogsághoz. Nőknek és férfiaknak is. Én már rég rájöttem erre. A következő életemben talán Brad Pitt szintű génekkel jövök a világra és minden olyan fasza lesz.
2024. jan. 15. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

7: Igazad van, csak ahhoz nekem is újra meg kellene születnem, más felmenőktől. A fejem kegyetlen, apámé volt ilyen, de neki férfiként még elment. Az alkatom meg anyai ágról jön, gebe deszka az összes, akit csak ismerek és ismertem arról az ágról. Szívás.

5

2024. jan. 15. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
#7 ezzel nem értek egyet. Én nem mondanám magamat szépnek, de az emberek annak tartanak. (Megkaptam már számtalanszor). Vékony vagyok, és mellette még edzem is. Közvetlen vagyok a legtöbb emberrel, és szeretek emberek társaságában lenni, de a férfiak vagy csak dugni akarnak, vagy játszmáznak és lehazudnak bármit szexért cserébe. Aztán van a másik véglet, akinek kevés önbizalma van és zavarbajön a jelenlétemtől, ami nem lenne probléma, mert én is tudok kezdeményezni...de amikor pár hónap múlva képes minden módon tönkretenni az alakuló kapcsolatot, mert egyszerűen nem birja megemészteni, hogy valaki vonzónak tartja, szeretne vele kapcsolatot építeni....
2024. jan. 15. 14:03
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

Én is kiégtem e téren, de már belenyugodtam, hogy a boldog párkapcsolat mission impossible, és más dolgokban keresem az örömöt. Család, barátok, hobbik... Mostanra sokkal jobban érzem magam, mint amikor még pasiztam.

28/N

2024. jan. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!