Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőkre vagy a férfiakra jellemz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkre vagy a férfiakra jellemzőbb inkább hogy többet várnak el mint amit nyújtani tudnak?

Figyelt kérdés
jan. 13. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mindkét nemre jellemző. Viszont a ferfiak közt több a gyenge jellem akik mondjuk 10 év magány után mégis összejönnek egy duci nővel hogy legyen valaki. Ellenében a nőknél van olyan aki macskás, kis kuytas marad orokkre ha az áhított helyesizmos / gazdag úriember nem kopogtat be az életébe.
jan. 14. 07:11
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
De most logikusan belegondolva is, mindenki többet(mást) vár el, mint amit nyújtani tud. Amit én adok, azt azért tudom nyújtani, mert már van, jut belőle nekem is, nyilván ha jön a másik oldalról is ugyanaz, akkor a több mindig jobb, de azért vannak pontok, ahol ez nem szempont. Ha már van egy puncim, akkor nem kérek a páromtól is egyet :D Tőle akkor inkább mást várok, amim nekem nincs. Pl péniszt. Vagy megjelenésben én alacsony vagyok, kicsi, nőies arányú-szerkezetű, ezt tudom adni, ez már van, nem kérek ilyet vissza, akkor jöhet a nagydarab mackós fickó, aki ezt ellensúlyozza. Szerintem ez minden irányban így van, hülyeség ez a "csak azt várom el, amit én is adni tudok" duma. Igen, vannak pontok, ahol kell az átfedés, mert kedves vagyok, őszinte, hűséges, ezeket el is várom fordítva is, szóval ilyen kérdésekben ez valóban igaz, hogy azt várom el, amit adok, de ezek olyan alap dolgok, amik nélkül a kapcsolat sem tud létrejönni/fennmaradni, szóval elég egyértelmű, hogy ilyesmivel mindenkinek rendelkeznie kell. De sok másban olyasmit keresek, ami kiegészít, kitölti az űrt, amitől a társam tényleg a MÁSIK felem lehet. Nem UGYANAZ a felem, hanem a másik, tehát mást kell tudnia nyújtani. Amivel több leszek, nem ugyanannyi vagy kevesebb. És most nem ilyen botegyszerű dolgokra gondolok, minthogy én keresek x nettót, akkor a másik csak x+z nettót kereshet vagy hogy a túlsúlyos akárki csakis még kövérebbel jöhet össze :D Az emberi kapcsolatok ennél árnyaltabbak, aki ennyire leegyszerűsítve kezeli őket, az nagy eséllyel csalódni fog.
jan. 14. 07:37
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Az ilyen általánosítások nehéz kérdésekre utalnak, mivel az egyének közötti különbségek sokféle tényezőtől függhetnek, mint például a személyiség, a neveltetés, a kultúra és az élethelyzet. Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy egyik nemnél általánosságban többet várnak el vagy inkább többet nyújtanak. Mindkét nemnél találhatunk olyan egyéneket, akik magas elvárásokat támasztanak, és olyanokat is, akik megpróbálják a legjobb tudásuk szerint kielégíteni a másik fél elvárásait.

Fontos megérteni, hogy minden kapcsolat egyedi, és az egyének különbözőek. Az egészséges kapcsolatokban az elvárásokat és az elvárásoknak való megfelelést kölcsönösen megbeszélik és tiszteletben tartják. Ne feledje, hogy az általánosítások kerülendők, és az egyének személyiségét, értékrendjét és cselekedeteit érdemes figyelembe venni.

jan. 14. 07:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Egyik "nem" sem jobb a másiknál, mindenki csak mutogat a másikra, pedig mind a férfiak, mind a nők háza táján lenne mit seperni, legyen szó bármiről.
jan. 14. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:
36%
Természetesen a férfiakra. Nem a nők sírna, hogy nincs felsőpolcos nő. Miközben ők maguk csórók/mamahotelesek, nincs autojuk, sorolhatnám.... A nő inkább egyedül marad....
jan. 14. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenkire, remélhetőleg hamarosan kihalunk és nem lesz miről vitatkozni. :D
jan. 14. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!