Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehet szerelmesnek lenni két hét után? Jellemzőbb a férfiakra?
Van egy fiú haverom, akinek meséltem a szerelmi dolgaimról. Egyszer randiztam egy sráccal, akivel a neten ismerkedtem meg, és két hét chatelés/videohívás után már olyanokat mondott hogy mennyire szeret. Nekem ez nagyon gyors volt, mert az az érzésem lett tőle, hogy nem gondolja komolyan/be akar vágódni/ csak elképzelte hogy milyen vagyok, és ez egy fellángolás csak a részéről, ami után nagyon gyorsan ki tud ábrándulni, mikor látja mégsem vagyok olyan ideális.
Erre a fiúhaverom csak a vállát vonogatta, és azt mondta nem érti nekem miért volt ez ilyen gyors, ez nagyon általános a srácoknál, ő is így van vele.
Egyszer mintha olvastam is volna valami olyasmit, hogy a férfiak sokkal hamarabb és intenzívebben éreznek a kapcsolat elején, mint a nők, akiknek idő kell az érzéseik kialakulásához. Férfiak, mennyire komolyak ezek a hirtelen érzések? Vagy ez inkább szenvedély, reális a két hét?
Nagyon jól látod a helyzetet. "... csak elképzelte hogy milyen vagyok, és ez egy fellángolás csak a részéről"
Nem lehet így belezúgni valakibe, ahogy leírtad. Vagy legalábbis nem beléd szerelmes. Az emberek sokszor a másik emberbe úgy szeretnek bele, hogy megtöltik azt a küldő burkot, amit látnak a saját vágyálmaikkal. Ha össze is jönnétek valószínűleg egy idő után kibukna, hogy nem olyan vagy, amilyennek ő megálmodott, és szakítanátok. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy ideális, hanem azt, hogy irreális elvárásai vannak veled szemben, és nem Te vagy a lényeg, hanem a vágyálom.
Olyat keress, aki előbb megismerni akar és csak utána szeret beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!