Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Összejönnétek egy nálatok kevesebbet kereső férfival?

Figyelt kérdés
2024. jan. 13. 20:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
Életképtelen női társadalom. 80-20%arany a mai világban akik nem a pénzt nézik hanem a férfit. Szégyen a mai női társadalom.🤮🤮🤮🤮
2024. jan. 14. 07:44
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. jan. 14. 08:46
 23/29 anonim ***** válasza:

Na, most nem nőnek adod ki magad, de te ugyanaz vagy, aki már kiadta magát nőnek, férfinak, irodistának stb. nem fogom megint felsorolni.

Emberek, ezt a gyökeret ne vegyétek komolyan, a napnál is világosabb, hogy szerencsétlen minden követ megmozgat azért, hogy az ő elborult, idióta elméjében lévő téveszméket ráerőltesse másokra, meg akar mindenkit győzni, hogy a nők anyagiasak, és közben meg azt állítja magáról egyfolytában, hogy milyen sok pénze van. F*szt! Ha ez igaz lenne, akkor nem itt irkálnád a nyomorékságodat.

Privátot meg sose tudok neked írni, mert amikor meg már írnék neked, addigra lebuksz, és törölteted a fiókodat, vagy törlik, én nem tudom melyik, de már abbahagyhatnád.

2024. jan. 14. 10:03
 24/29 anonim ***** válasza:
88%

Kinga9406 a felhasználó neve ennek a gyökérnek, aki egyébként épp most fenyegetett meg privátban. :D

Az össze ilyen kérdést ő írta ki, de több profilja is van, így amikor kiír egy kérdést, akkor kijelentkezik, majd egy másik fiókról írja a többi ostobaságot, majd pontoz le mindenkit. Gondoltam szólok.

A barom állat megadta a címét is. Ha valakinek kell, akkor privátban küldöm.

2024. jan. 14. 11:05
 25/29 A kérdező kommentje:
24 - Várlak <3
2024. jan. 14. 11:30
 26/29 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Kit vársz?

2024. jan. 14. 11:37
 27/29 anonim ***** válasza:
83%

Én keresek 266ot nőként, a szerelmem 200at.

Budapesten élünk albérletben.

Egyéb kérdés?

2024. jan. 15. 12:49
 28/29 A kérdező kommentje:
27 - Az elég csöves, én egyedül jóval többet keresek és ez se elég semmire.
2024. jan. 15. 14:24
 29/29 anonim ***** válasza:
85%
#28 Nem a fizetésed nem elég, hanem olyan egy ocsmány jellemed van, hogy taszítod a nőket.
2024. jan. 15. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!