Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Összejönnétek egy nálatok kevesebbet kereső férfival?
Na, most nem nőnek adod ki magad, de te ugyanaz vagy, aki már kiadta magát nőnek, férfinak, irodistának stb. nem fogom megint felsorolni.
Emberek, ezt a gyökeret ne vegyétek komolyan, a napnál is világosabb, hogy szerencsétlen minden követ megmozgat azért, hogy az ő elborult, idióta elméjében lévő téveszméket ráerőltesse másokra, meg akar mindenkit győzni, hogy a nők anyagiasak, és közben meg azt állítja magáról egyfolytában, hogy milyen sok pénze van. F*szt! Ha ez igaz lenne, akkor nem itt irkálnád a nyomorékságodat.
Privátot meg sose tudok neked írni, mert amikor meg már írnék neked, addigra lebuksz, és törölteted a fiókodat, vagy törlik, én nem tudom melyik, de már abbahagyhatnád.
Kinga9406 a felhasználó neve ennek a gyökérnek, aki egyébként épp most fenyegetett meg privátban. :D
Az össze ilyen kérdést ő írta ki, de több profilja is van, így amikor kiír egy kérdést, akkor kijelentkezik, majd egy másik fiókról írja a többi ostobaságot, majd pontoz le mindenkit. Gondoltam szólok.
A barom állat megadta a címét is. Ha valakinek kell, akkor privátban küldöm.
Én keresek 266ot nőként, a szerelmem 200at.
Budapesten élünk albérletben.
Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!