Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Összejönnétek egy nálatok kevesebbet kereső férfival?
Figyelt kérdés
jan. 13. 20:15
11/29 A kérdező kommentje:
10 - Hát igen, az életképtelen nőknek számítanak az anyagi javak, akik maguknak képtelenek lennének megteremteni azt a színvonalat amire vágynak. :D
jan. 13. 20:41
12/29 A kérdező kommentje:
8 - Miért te mennyit keresel? 300e? :D
jan. 13. 20:42
13/29 anonim válasza:
Azért elég tág dolog. Nálam 10-20 ezerrel keres kevesebbet, vagy 2-300 ezerrel?
14/29 anonim válasza:
Bocsikah, a ffi csinálja meg a házimunka felét mert eggyenlőség van.
De a férfi keressen többet mint a nő, mert ez a klasszikus nemi szerepe.
15/29 anonim válasza:
460 nettót keresek, ez Budapesten irodai dolgozóknál inkább az átlag, mint más, bár amúgy férfiként 30+ korosztályban, ugye diplomával, lassan már 10 év tapasztalattal inkább több az átlag. De ha ennél kevesebbet keres, akkor itt, ha nincs saját lakása, akkor eléggé meg van lőve, egy normális(abb), kis lakás albérleti díja is önmagában 250 ezer, akkor ezen felül még az életköltségek, hát nem sok marad bármi másra, szóval nem, nem jönnék össze olyannal, aki nyomorog. Bocs. Olyannal, aki ugyanannyit keres, mint én, simán. De aki kevesebbet, az ahogy írták, nem mindegy, hogy mennyivel kevesebbet: pártízezer még nem tétel, de azért százasokkal kevesebb már igenis számít és szempont. Ez van, így is van bőven merítés, szóval nem érzem azt, hogy emiatt "lejjebb" kéne adnom.
16/29 anonim válasza:
Ha nagyon vonzó akkor igen
Ha meg nem az akkor kereshet havi egy millát is
17/29 anonim válasza:
14 a nő vállán lesz a gyerek 20 évig is. Senki nem akar olyannal semmit aki a csládba csak fingani.tud.
18/29 anonim válasza:
Mindegy, ki mennyit keres, az a lényeg, abból, ami van, mit tud kihozni. Én el tudok menni az én pénzemből nyaralni, programokra, stb., tudok normálisan enni, öltözködni és félrerakni. Ha ugyanezek nem okoznak neki sem problémát, akkor nekem sem.
19/29 anonim válasza:
Talán. Annyi kell, hogy hasonló színvonalon éljen mint én, és nem akarom azt látni, hogy utálja a munkáját, vagy azt, hogy hagyja magát kizsigerelni, mert lusta volt tanulni, közben meg elégedetlen az életével, vagy buta, és ezért nem vitte többre... Ez utóbbiak nekem totál nem vonzó tulajdonságok...
20/29 anonim válasza:
"az életképtelen nőknek számítanak az anyagi javak, akik maguknak képtelenek lennének megteremteni azt a színvonalat amire vágynak"
Nekem pont azért számít, mert nem akarok lejjebb adni a színvonalból, amin egyedül élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!