Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges hogy úgy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy úgy lehet kikerülni a friendzónából hogy te teszed frenzónába a nőt?

Figyelt kérdés
Azért gondolok erre, mert kétszer már megtörtént az hogy összebarátkoztam egy lánnyal és így többet éreztem iránta, ő azt mondta hogy hát inkább nem vagyok az esete ő barátságot érez irántam, ilyenkor én is belenyugodok és elmúlik az érzelem, elmúlik a fellángolás és kvázi én is barátzónába tettem ezzel és így barátkoztunk együtt voltunk sokat beszélgettünk de abszolút nem éreztem már semmit iránta és mint mondtam kétszer megtörtént, hogy egy idő után a nő jelezte hogy ő lehet mégis többet érezne irántam. Talán evolúciós pszichológiai oka van ennek hogy elérhetetlen lettem nem tudom de nagyon meglepett. Mit gondoltok erről az elméletről?
2024. jan. 13. 10:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Természetesen az már késő volt a dolog mert már én nem éreztem semmit és az már nem lett kapcsolat
2024. jan. 13. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem működhet, mert te ugyanúgy járnál mint a csaj miszerint te hiába akarnád őt ő már téged nem akarna.

A friendzone egy olyan állapot, hogy több nem lehet belőle vagy az egyik vagy a másik miatt. Az teljesen más lenne ha tényleg elejétől kezdve barátok lennétek (nem lenne szexuális vonzalom egyik fél részéről sem) és idővel egymásba esnétek, mert megismernétek egymást nagyon, elkezdene tetszeni a másik (viszont ahhoz elfogadható külső is kell).

Játszmákból őszinte párkapcsolat nem lehet!

2024. jan. 13. 10:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem működhet, mert te ugyanúgy járnál mint a csaj miszerint te hiába akarnád őt ő már téged nem akarna.

Oké hogy nem akarom de ettől még kikerültem a friendzónából ugyanis ő került bele

2024. jan. 13. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak ezt nem lehet tudatosan csinálni. az oké, hogy ebben a konkrét esetben te is kiábrándultál, aztán a csaj már másként érzékelt, nyilván nem lettél pincsikutya és esetleg ő is többet akart volna. De ha valaki iránt érzelmeid vannak, azt nem tudod csak úgy ki-be kapcsolgatni.
2024. jan. 13. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Neked csak annyi a cél ezek szerint, hogy kikerülj a baráti zónából. No comment...XD
2024. jan. 13. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Dehogy van evolúciós pszichológiai oka.

A nagyszájú chad pasija aki bejött volna neki és néha csak keféltek pattintotta egy másik csajért, így maradt a második opció, az az te.

Ha nincs ló jó a szamár is.

2024. jan. 13. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, ugyanott lennél. Semmi értelme. Fogadd el, hogy annál a lánynál neked nincs esélyed. Kész. Ne zaklasd.
2024. jan. 13. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!