Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ez normális, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez normális, hogy nem tudja elődönteni, hogy szeretne-e tőlem valamit vagy nem?

Figyelt kérdés

Közös barátok által ismerkedtünk meg, elmentünk randizni. Aztán mondta, hogy legyünk csak barátok. Elfogadtam.

Most a barátnőm rámírt, hogy beszéltek a sráccal, és azt mondta, hogy azért mondta ezt, mert kevésnek érzi magát hozzám (nem tudom milyen értelemben). Azt is írta, hogy nekem írni fog, hogy mégis próbáljuk meg, mert a többiek lelket öntöttek belé, hogy nekem is tetszik ő. Most ez normális? Ennek teret kellene adnom, amikor játszadozik az emberrel?

2024. jan. 12. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem normális, egy felnőtt ember eltudja dönteni, hogy kitől mit akar.
2024. jan. 12. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez full játszadozik. Azt mondja kevés, majd a barátnődnek mondja az allentétét, meg majd neked is ír. Minek játszmázik. Én offolnám az ilyet. Nem tudnék bízni benne
2024. jan. 12. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Esetleg adj ennek egy kis időt. Ott húzd meg a határaidat, ahol neked jó; ergó ha nem bízol benne, akkor nem kell rögtön elhinned, hogy tényleg érdekled, várhatsz konzekvens viselkedésre.

Egyébként meg nem azt mondták, hogy játszadozik veled, hanem hogy önbizalomhiányos, de elvileg keresni fog.

2024. jan. 12. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2024. jan. 12. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha valaki ennyire bizonytalan és támogatás kell neki, nálam eleve megbukna a dolog. Nem kellene ilyen férfi.
2024. jan. 12. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

"Aztán mondta, hogy legyünk csak barátok. Elfogadtam."

Eldöntötte. Ezt mondta neked, és te elfogadtad.

Akkor itt tart most a kettőtök ügye.

Mi köze hozzá másnak, barátnőknek? Semmi.

Ti ketten, szemtől szemben.

2024. jan. 12. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem mondanám, hogy játszmázik. Az emberek többsége nem tudja, mit akar.
2024. jan. 12. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

Aztan ha meg mások lebeszélni akarják rolam akkor meg arra hajlik?

Fenének se kéne ilyen befolyasolhato pasi.

2024. jan. 12. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem felejtsd el.
2024. jan. 12. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg elkeseredetten maganyos, nem akar semmit toled, de mikor nem lat, akkor senki mas nem jut eszebe, es ketsegbeesetten szeretne valamit.
2024. jan. 13. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!