Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a leghosszabb pechszér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghosszabb pechszériátok, amikor úgy éreztétek, el vagytok ákozva, és nem lett semmi normális?

Figyelt kérdés

Exem szakított velem és nagyon magam alatt voltam, nem láttam semmi kiutat. Végül jobban lettem, és nem sokkal később jött is valaki. Viszont vele már én rontottam el, ami a múltamat tekintve furcsa is, mert általában velem szakítottak, nem én az illetővel.

Ennek lassan 2 éve, és azóta semmi. Az elmúlt hetekben már egész jól voltam, de most megint visszaestem. Ilyen hosszú balszerencsehullámom még a szűz korszakomban sem volt, egyszerűen hihetetlen, hogy semmi nem jön össze.

2024. jan. 9. 19:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
17-32 éves koromig.
2024. jan. 9. 19:51
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
31 éve érzem ezt, az élet minden területén. Remélem mikor a kés éle átmetszi az ütőerem, akkor véget ér a sorozat. És aztán jöhet a szabadság.
2024. jan. 9. 19:56
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Az élet úgy hozta, eleve hátránnyal indulhattam a társkeresésben, mivel testi fogyatékosságom van. Ettől függetlenül persze önállóan, rendezetten élek, de ezt sokan nem fogadják el. Szóval sikerült ennek ellenére egy egészséges párt találnom, de ő elhunyt. Itt maradtam a gyerekkel, úgyhogy most már dupla hátránnyal egyedül is maradok.
2024. jan. 9. 20:13
 4/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ami veled történt, de hidd el, rosszabb gyerek nélkül kihalni... szóval még ott sem járok, ahol te. Ne add fel!
2024. jan. 9. 20:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

2,

Ha öngyilkossági gondolatai vannak, hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van, hívja a 112-t!

Nincs egyedül. Élete során sok embernek van öngyilkossági gondolata. Az öngyilkossági gondolatok, érzések nem jellemhibára utalnak, nem azt jelentik, hogy Ön őrült, bolond, gyenge jellem vagy zavarodott. Hanem pusztán annyit, hogy Ön jelenleg több fájdalmat él át, mint amennyivel meg tud küzdeni. Ön most úgy érzi, ez a fájdalom mindent eláraszt és örökké tart. De megfelelő támogatással túl tud lenni ezeken a problémákon, és a fájdalmas öngyilkossági érzések idővel elmúlnak.

2024. jan. 9. 20:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Augusztus óta tart. Nem ilyen látványos direktbe pech széria, nem történnek nagy tragédiák se, de azért ami csak lehet az elromlik mégis. Randi és új ismerősi vonalon sose futottam bele ennyi bizarr és sérült emberbe mint az elmúlt hónapokban. Jó, nyilván én is vonzom őket, de ilyen és ennyire tömény még soha nem volt. Aztán lakáson belül is minden elromlik, de olyan lehetetlen dolgok történnek meg amiket eddig elképzelni se tudtam volna hogy itt ilyen valaha lehetséges lesz. Igazából nem tör meg semmi már, de főleg a december az valami nagyon nagyon gyalázatos volt, most így visszagondolva.

Exem persze foglalkozott paranormális témakörökkel is bőven :D Nem akarom szegénynek a nyakába varrni, szerintem ennyire nem volt rosszindulatú sosem. De valami sz*rság itt határozottan van most, főleg pár hónapja...

2024. jan. 9. 20:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Párom meghalt balesetbe, én beteg lettem (ebből 2 műtét, 4 honap kórház, a munkámat nem csináltatom még egy évig és segítségre is szorultam így haza kellett költöznöm (apámmal szar a kapcsolat), fogaim tönkrementek és most egyenlőre nincs pénzem megcsinaltatni.

De már alakulok, egész jól vagyok. Itt van lányom is, szvl nem lehet sose feladni.

N 31

2024. jan. 9. 20:27
 8/18 anonim ***** válasza:
42 éve tart folyamatosan 🤣
2024. jan. 9. 20:29
 9/18 A kérdező kommentje:

Érdekes gondolatmenet. Ha így tekintek a sajátomra, akkor végül is csak azt nem tettem hozzá, hogy megérdemlem, ami velem történik, hiszen én mondtam nemet a nőre. Így bűnhődöm. Viszont amikor az exeim szakítottak velem, akkor végül is nem én voltam a hibás, mert ők mondtak nemet rám, és mivel magamra rendesként tekintek, így nekik rossz, hogy nem akartak velem élni. (Tudom, ez most nagyon nagyképűen hangzik.)

Szóval teljesen igazságot a pechszériám, mert magamnak okoztam! A korábbiakból pedig kilábaltam, mert mindig jött valaki. Most meg nem, mert más az alaphelyzet.

2024. jan. 9. 20:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek a saját baja, gondja tűnik a legnagyobbnak, az biztos, de sok ember sokkal kisebb gond miatt is már siránkozik, én ezt látom. Akiknek hozzájuk képest nehezebb, mégis vidámabbak, lásd a két özvegy hozzászólót, akik közül az egyik még testi fogyatékos is.
2024. jan. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!