Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a leghosszabb pechszér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghosszabb pechszériátok, amikor úgy éreztétek, el vagytok ákozva, és nem lett semmi normális?

Figyelt kérdés

Exem szakított velem és nagyon magam alatt voltam, nem láttam semmi kiutat. Végül jobban lettem, és nem sokkal később jött is valaki. Viszont vele már én rontottam el, ami a múltamat tekintve furcsa is, mert általában velem szakítottak, nem én az illetővel.

Ennek lassan 2 éve, és azóta semmi. Az elmúlt hetekben már egész jól voltam, de most megint visszaestem. Ilyen hosszú balszerencsehullámom még a szűz korszakomban sem volt, egyszerűen hihetetlen, hogy semmi nem jön össze.

2024. jan. 9. 19:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
10 azért az nem vagyok már, már menni is tudok, tehát szerencsére felépülök:)
2024. jan. 9. 20:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindegyikőtöknek hatalmas kitartást kívánok!
2024. jan. 10. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező nő vagy?
2024. jan. 10. 06:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Születésemtől (pontosabban amióta érdekelnek a lányok) mostanáig.
2024. jan. 10. 08:01
 15/18 anonim ***** válasza:
5 év telt el az utolsó hosszú kapcsolatom vége és a párommal való megismerkedés között. Ez alatt az 5 év alatt csak olyan férfiakat ismertem meg, akik elhitették velem, hogy nagyon járni akarnak velem, majd amikor beléjük szerettem, mondták, hogy bocs, de sosem tudnék beléd szeretni, és kidobtak. 3 év alatt volt 4 ilyen, úgyhogy akkor úgy döntöttem, kicsit leállok a pasizással. Majd amikor másfél évig szüneteltem és azt hittem, hogy végre eljött az a srác, akivel tényleg minden jó lehet, ő is ugyanezt csinálta.
2024. jan. 10. 08:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem is "aktív" korom kezdetétől mostanáig, azaz ha kb. 15 éves kortól számoljuk, akkor lassan 18 év. Már amennyire azt lehet pechszériának nevezni, hogy mindig annak kellenék, aki nekem nem, annak sosem, aki nekem igen, illetve utóbbiakról gyakran kiderül, hogy nem jókor találkoztunk, már foglaltak (és a társuk és én hasonlítunk egymásra).
2024. jan. 10. 08:45
 17/18 anonim ***** válasza:
16 os, érdekes amit írsz.Főleg a kommented vége, ilyenben sajnos nekem is volt részem..
2024. jan. 15. 06:21
 18/18 anonim ***** válasza:
17, pont a vége miatt gondolom, hogy van benne bőven pech. Én nem voltam jókor jó helyen... Nem olyan különleges csodalények ezek a társak sem, nem "tudnak többet" nálam, csak előbb találkoztak velük. Ha én lettem volna ott helyettük, akkor most nem írogatnék ide, élném az életem velük elégedetten. Ennyin is tud múlni...
2024. jan. 15. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!