Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos volt ez a csúnya üzenet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt ez a csúnya üzenet a lánytól?

Figyelt kérdés

Tinderen matcheltünk, beszélgettünk egy napig. Rákerestem Facebookon és bejelöltem majd írtam neki hogy inkább ott folytassuk. Ez nem tetszett neki, mondta, hogy para, hogy így megtaláltam, de nem küldött el. Beszéltünk még aznap. Utána két hétig néha ráköszöntem, de sosem írt vissza. Ma is írtam enki annyit, hogy "szia" és ezt írta:

"Fogd már fel hogy nem akarok beszélni veled te idióta, mi a f***-t nem lehet érteni azon, hogy nem reagálok? Nagyon creepy vagy"

Most tényleg jogos volt ezt írnia? Kicsit durva...

2024. jan. 12. 10:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%

Ez amúgy döbbenet, hogy az emberek csak a tiltásból értenek. Konkrétan egy digitális "távolságtartási végzés" kell hozzá, hogy ne zalkass valakit?

Mint amikor egy buliban nem elég, hogy nemet mondtam valaki közeledésére, mert ha nem krvaanyázok, akkor képtelen felfogni, hogy NEM. Emberek... Legyen már bennetek több tartás. Ha valaki nem válaszol, akkor NEM kíváncsi rátok, hagyjátok békén és ne égessétek magatokat.

2024. jan. 12. 11:57
 22/35 anonim ***** válasza:
15%

Aki ezt a krípit ki meri ejteni a száján, és teleszövi a dumáját egyéb angol szavakkal, azért nem kár.

Te meg fogadd el, hogy le vagy koptatva.

2024. jan. 12. 12:19
 23/35 anonim ***** válasza:
48%
Azért sem már, aki annyira boomer, hogy vért hány néhány jövevény szótól :)))
2024. jan. 12. 12:26
 24/35 anonim ***** válasza:
54%
Bevallom, az volt. De attol tartok, nem fogod fel, miert.
2024. jan. 12. 12:39
 25/35 anonim ***** válasza:
32%

Álszent és hülye nő az ilyen. Kérdező se valami ügyes vagy rutinos vagy tapintatos, de a nő oldala azért sokkal gázabb volt a történetben.

Szóval álszentség hogy creepynek titulálja, holott a legtöbb nő tényleg rákeres facen és alaposan átnézni azt, aki neki tetszik. És akkor még erre azt mondja hogy nyomoz, hát hatalmas munka kikeresni egy nevet és képet facebookon igen :D

Aztán ez, hogy neki ez nem tetszett hogy csak úgy bejelöli de mégis visszaigazolja. Akkor milyen alapon is háborog?

Hogy az ember írogat neki a tinder match és egy nap beszélgetés után, oké kérdező se veszi a lapot hogy offolva lett a face nyomozás miatt, de a nő meg előad ilyen ghostingot mint aki meghal, nem küldi el, nem tiltja le. Nagyon gerinces és egyenes viselkedés.

Aztán a nő a végén ilyen minősíthetetlen trágár és idegbeteg stílusban robban. A saját frusztrált nyomorát a társkeresés miatt elveri másokon, holott kérdező nem is bántja. Sőt igazából a kérdező érezhetné átverve magát.

És akkor itt mindenkit lepontoznak aki szerint ez nem is annyira oké a nőtől. Elgondolkoztató ez a fajta értékrend. Aztán amikor valaki szóvá teszi hogy a nőknek manapság mindent is elnéznek és úgy van mindig a story kiforgatva hogy a nőnek legyen igaza, akkor felháborodnak hogy az meg nőgyűlölet. Hát oké.

2024. jan. 12. 13:02
 26/35 anonim ***** válasza:
44%

Nem volt jogos. (És most nem leszek népszerű.)

Tény, hogy ez a lenyomozósdi sem volt helyes.

De tahóság napokig nem valaszolni. Még inkább tahóság ilyen suttyó mód elküldeni a francba. Egy magát civilizált embernek tartó személy igenis legyen képes kommunikálni, leírni, hogy nem tetszett neki az, hogy nyomoztak utána Facebookon, majd ezután megszakítani a kapcsolatot.

Bár megjegyzem, egy Facebook profilról csak annyit tudnak meg a felhasználóról, amennyit a felhasználó magáról önként megoszt, tehát ezt sem érzem egyenrangúnak a kőkemény stalkolással. Ez nem olyan, mint amikor a tényleg para illető kideríti a célszemély lakcímét, oda el is megy, de akár egyéb személyes adatait is feltúrja.

Összefoglalva: nem volt illő Facebookról megkeresni előzetes egyeztetés nélkül, itt elcseszted, kérdező. De ő egy utolsó tapló volt a ghostingolási kísérletével, majd a trágárkodó üzenetével.

2024. jan. 12. 13:05
 27/35 anonim ***** válasza:
33%
De komolyan. Most itt a többség gyakorlatilag a ghostingot legalizálja és mosdatja. Meg a másik idegbeteg lehordását. Ez azt hiszem mindent megmagyaráz sok másik itteni kérdéssel és válasszal is kapcsolatban.
2024. jan. 12. 13:16
 28/35 anonim ***** válasza:
72%

A ghostingot nem kell legalizálni, ugyanis legális. A szó, amit keresel a legitimáció.

Amúgy meg rohadtul senkinek sem tartozunk semmivel három Tinderes üzenetváltás után. Engem is ghostoltak férfiak a Tinderen, de eszembe sem jutott zaklatni őket, Jézusom...

2024. jan. 12. 13:38
 29/35 anonim ***** válasza:
59%
mivel máshogy nem vetted a lapot, így jogos
2024. jan. 12. 13:39
 30/35 anonim ***** válasza:
17%
Magatokat égetitek és magatoktól állítotok ki szegénységi bizonyítványt. Te is 28-as mert ide jársz hazudni ezek szerint. Nem három tinderes üzenetváltás volt, kérdező szerintem egész nap beszéltek. Az azért nagyon nem ugyanaz. Szóval vagy magadból indulsz ki és ennyire sekélyes vagy, vagy pedig hazudsz. Másrészt kérdező nem értette hogy ghostingolva van, az máris zaklatás miközben ő szív hogy nem válaszolnak már neki semmi előjel vagy valódi lezárás nélkül? Fordítva ültök a lovon, szokás szerint. Ha nem történt volna gerinctelen és sunyi ghosting, kérdező se csinál hülyét magából. Ilyen egyszerű a történet. De remélhetőleg tanult a történetből. Az ilyen ghostingolós szutykokért mellesleg amúgy se nagy kár, mert annyit is érnek.
2024. jan. 12. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!