Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos volt ez a csúnya üzenet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt ez a csúnya üzenet a lánytól?

Figyelt kérdés

Tinderen matcheltünk, beszélgettünk egy napig. Rákerestem Facebookon és bejelöltem majd írtam neki hogy inkább ott folytassuk. Ez nem tetszett neki, mondta, hogy para, hogy így megtaláltam, de nem küldött el. Beszéltünk még aznap. Utána két hétig néha ráköszöntem, de sosem írt vissza. Ma is írtam enki annyit, hogy "szia" és ezt írta:

"Fogd már fel hogy nem akarok beszélni veled te idióta, mi a f***-t nem lehet érteni azon, hogy nem reagálok? Nagyon creepy vagy"

Most tényleg jogos volt ezt írnia? Kicsit durva...

2024. jan. 12. 10:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
73%
Yes
2024. jan. 12. 10:14
 2/35 anonim ***** válasza:
93%

Meg kerdezhetted volna h nem e folytatjatok mashol?

Édes istenem....

3/35 anonim ***** válasza:
99%
Csúnya volt, valóban. De ha nem reagált, akkor tényleg nem akar veled beszélni. Nem kell naponta újra bepróbálkozni. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem bontotta a kapcsolatot tinderen inkább? Amúgy meg, illik megkérdezni, hogy bejelölheteted-e facebook-on és van-e kedve átmenni messengerre.
 4/35 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem valahol jogos, mert látszólag nagyon nem vetted a lapot, hogy nem kér belőled a másik. Mégis mit gondoltál? Ha többsoron írsz neki de nem ír vissza akkor majd eredményes lesz újra és újra próbálkozni?

Ezt az egészet ott rontottad el, hogy lenyomoztad facebookon.

Nyilván a kiakadása kicsit erélyes de minden nőnek van az ilyen dolgok kapcsán nagyon rossz tapasztalata. Szóval emiatt nem őt kell megbélyegezni, hanem legközelebb kevésbé fura/ijesztő módon közelíteni egy másik nőhöz.

F

2024. jan. 12. 10:16
 5/35 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem csúnya.

Legalább magadnak valld be, hogy teljesen tisztában voltál azzal hogy nem érdekled.

2024. jan. 12. 10:17
 6/35 anonim ***** válasza:
66%
Jogos volt. A szép szóból nem értettél, a válasz hiányából nem értettél, a csúnyából talán értesz. Már ott elcseszted, hogy megkerested és bejelölted a Tinderen kívül, utána meg még cseszegetted amikor láttad jól, hogy nem akar tőled semmit. Tényleg nyomulós és "creepy" vagy.
2024. jan. 12. 10:19
 7/35 anonim ***** válasza:
74%
Jogos volt! Az ilyen pasik miatt menekülnek minden közeledő férfitól kb a nők.
2024. jan. 12. 10:22
 8/35 anonim ***** válasza:
67%
Te voltál értetlen incike.
2024. jan. 12. 10:22
 9/35 anonim ***** válasza:
81%

Férfiként mondom eléggé para, ijesztő,hogy csak úgy lenyomoztad és bejelölted Facebookon.

A másik,ha írsz rá és huzamosabb ideig nem ír vissza,akkor rá jöhettél volna,hogy nem kér belőled.

2024. jan. 12. 10:33
 10/35 anonim ***** válasza:
23%

Nem volt jogos.

Ha nem akarja folytatni, akkor ne tűnjön el, hanem írja meg normálisan.

Ne foglalkozz vele, aki ilyen agresszíven reagál, az élőben is rengetegszer bántaná a párját. Örülj, hogy hamar kiderült, lépj tovább.

Abban van igazság, hogy legközelebb inkább kérdezd meg, nem lehetne-e FB-n folytatni a beszélgetést, mielőtt bejelölöd és ott írsz neki.

Egyébkén simán rákeresnek a nők is a férfiak FB-oldalára és megnézik kiféle-miféle, ha érdekli őket. Csak ők nem jelölnek be és nem írnak.

2024. jan. 12. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!