Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől átlagos és mitől csúnya egy férfi?
Pl. egyik kérdésnél kitették Benny Hill fiatalkori képét. Itt pl. nincs elhízva, haja is van, nincs nagyon orra nagy elálló füle, nincs torz arca stb.. itt mi a csúnya benne?
Kérdező...
Azt írták abban a kommentben, hogy Benny Hill fiatalon sem volt vonzó férfi, nem azt, hogy csúnya volt. Most mit nem értettél ezen?
Én is írtam a másik kérdéshez hogy nem vonzó, az Isten is komikusnak teremtette. Nem volt jóképű de ugyanakkor rondának se nevezhető egyértelműen, mégsincs semmi vonzó benne.
Vincent Cassel például kimondottan csúnya, mégis vonzó!
Nem vonzó. Ennyi.
És vannak ronda pasik akik valahogy férfiasak és vonzóak. Kisugárzás.
Nőben is vannak ilyenek.
Szerintem se rossz. De hidd el kèrdező, mindenkinek más tetszik. Én nem vagyok mások szerint egy rossz csaj, sok pasi van körülöttem általában. De mégis volt hogy olyan pasiba voltam beleesve teljesen, aki nem volt előtte egyáltalán sikeres pl társkeresőkön. Nekem meg ő volt a legjobb pasi ott.
Remélem érted hogy mire akartam ezzel kilyukadni.
Hagyjuk meg a nőknek inkább, hogy eldöntsék, nekik mit tetszik.
Kaptam már beszólást pár gyöngyösi rokonszenves fiatalembertől, amikor a barátnőmmel voltam, hogy: mi van kopasz...?
A nők is szeretik a szépet. Vannak kifejezetten szép férfiak, de nagyon ritka az ilyen.
Átlagos férfi annál több van. Azt tapasztaltam az életem során, hogy a nők legjava azokhoz a férfiakhoz vonzódik, akiknek van egyéniségük. Még ha átlagosak is, vagy átlag alattiak.
Lehet az határozott, agilis, agresszív, vagy megfontolt, előrelátó, akarnok, vagy jószívű, szinte mindegy, mert minden személyiség típus megtalálja azt a nőt, akinek imponál.
Fiatalon szerettem volna sportos, férfias férfi lenni. Viszont vékony, magas, dús hajú fiú voltam karakteres, de mégis finom arcvonásokkal. Távol állt tőlem a versenyszellem, a művészetek izgattak, megtanultam gitározni. Hamar észrevettem, hogy vannak lányok, akiket ez vonz. Viszont azt is észrevettem, hogy vannak olyan lányok is, akiket ezek a tulajdonságok hidegen hagynak. Megtanultam kerülni őket, nálam nem volt barát zóna, legfeljebb munkatársi viszony. Megtanultam egyetlen esetből, hogy náluk sosem érdemes teperni. 19 éves koromtól a mai napig, -ami azért 27 év,- két évet leszámítva mindig volt nő mellettem. Nem volt sok kapcsolatom, de aki megbecsült, azt én is megbecsültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!