Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan pasival aki milliomos vállalkozók sofőrje testőre?
Figyelt kérdés
Fekete luxuskocsikat odaadják neki mindig szolgálati kocsinak.Főnökei nyaralójait is bármikor használhatja.
Küzdősportos és kigyúrt.
2024. jan. 11. 23:23
11/15 anonim válasza:
Én a taxisokat jobban szeretem. Már ők is elég jó verdákkal járnék és messze rafkósabbak mint az ilyen maffiózó sofőrök.
13/15 anonim válasza:
Aztán ha a keresztapa bajba kerül és én pont a nyaralojaban vagyok a sofőr jével…. Engem öljenek meg először ?
😀 kösz nem!
14/15 anonim válasza:
Nem, én az intellektuális ferfiakat szeretem.
15/15 anonim válasza:
7, utazni miért ne utazhatnék most is? Igen, fizetek érte, de van pénzem, ennyi.
Kaland? Nem vagoyk benne biztos, hogy vágyom olyan kalandra, amit egy maffiacsalád biztosítani tud....
Jó kinézet? Azért ez is megvan sokaknál, nem kell hozzá kétes körökben mozogni. Ráadásul azt írod emberünk gyúr, ami... nyilván jobban néz ki az elhízottnál, de bőven nem néz ki olyan jól, mint aki valami kiegyensúlyozott sportot űz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!