Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső tényleg ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső tényleg ennyire nem számít a nőknek?

Figyelt kérdés
Olyan sokszor szoktam kérdezni női ismerősöktől kolléganőktől barátoktól, hogy mi a fontos egy férfiben mitől lesz vonzó számotokra egy férfi erre szszinte az összes nőnek az a válasza, hogy a külső az teljesen másodlagos, ami fontos hogy legyél figyelmes, bánjál velünk kedvesen, adj szeretetet, figyelmet és tiszteletet és ha emellett van még egy jó humor intelligencia társul, akkor már nyert ügyed van
2024. jan. 11. 20:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem hazudnak, csak az igazság egy részét nem mondják el, mégpedig azt, hogy a külső az elsődleges, mert az a belépő a következő szinte.

Tehát ha vonzó külsőd van, akkor utána jönnek azok a dolgok, mint a humor, kedvesség, figyelmesség stb stb.

A kettő együtt kell, hogy egészet alkossanak. Előbb a külső, és utána a belső.

Aki ezt felnőtt emberként még mindig nem tanulta meg, ott komoly bajok vannak.

2024. jan. 12. 09:55
 22/26 anonim ***** válasza:
21 szerintem ezt sokszor elmondtuk. Meg amúgy tök egyértelmű is.
2024. jan. 12. 09:57
 23/26 anonim ***** válasza:

22

Én a kérdezőnek írtam, és azért, mert ő 100. alkalommal sem érti meg.

Szomorú, nem? :D

Nyugi, nem nektek szólt a válaszom, hanem azoknak, akikre igaz.

2024. jan. 12. 10:03
 24/26 anonim ***** válasza:
Ja de amúgy ez megy ezen az oldalon. Leírjuk hatszázszor, hogy a külső is számít, majd felteszik a kérdést hatszázegyedikszer, hogy a nők miért hazudják, hogy a külső nem számít. Kicsit fuck logic, de na... Mi így szeretjük a Gyakorit :))
2024. jan. 12. 10:07
 25/26 anonim ***** válasza:

24

Azért megmondom őszintén, hogy lehet, hogy ez a GYAKORI kérdések.hu, de... engem sokszor nagyon felb*sz, hogy a nőket degradálják, plusz az is felkúrja az agyamat, hogy sokan azt képzelik, hogy minden pali ilyen szerencsétlen nyomi ezen az oldalon, mint akik itt "hangoskodnak".

Én például írtam már ki olyan kérdést, ami alá egyből az első válasz az volt, hogy incel fantázia, pedig nem a szexualitás kategóriába tettem fel a kérdést, és nem írtam semmi olyat. :/

2024. jan. 12. 10:10
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 Ez ismerős..😅
2024. jan. 12. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!