Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső tényleg ennyire nem számít a nőknek?
9-igen, az amcsik véglet. De nekik.is volt/van feleségül! És azért fiatalabb korukban nem voltak tok rondak.
2024. jan. 11. 21:30
10 - hát nemtom, nekem nem mindegy a külső soha.
2024. jan. 11. 21:31
Kamuznak, vagy nem akarnak megbántani, vagy elmúltak 50.
Vagy ez neked egy kitalált ellen állításod az itteniekkek szemben ahol a külső fontos... És csak az embereket győzködöd itt...
2024. jan. 11. 21:32
Érdekes, én ezt még egy nő szájából sem hallottam. Van egy csaj akivel most ismerkedtem, 26 éves, elég dögös és okos is. Neki beugró a sportos test, minimum 180magas (mivel ő is 170+) és hogy jóképű legyen (én speciel nem gondolom annak magam de ő igen).
2024. jan. 11. 22:24
Már leírták, hogy kell érteni.
De amúgy nem egyformán számít mindenkink.
Még egy dolog: "ami fontos hogy legyél figyelmes, bánjál velünk kedvesen, adj szeretetet, figyelmet és tiszteletet és ha emellett van még egy jó humor intelligencia társul, akkor már nyert ügyed van" - Nem tudom, erre miért csillan fel rendszeresen a szemetek, és miért gondoljátok sokan alapnak, hogy bennetek ezek megvannak, erre ti képesek vagytok.
2024. jan. 11. 22:25
Fontos a külső IS. Csak amíg a pasiknál 80%-ban a külső, 20%-ban a nő személyisége a fontos, addig a nőknél a pasiban 20%-ban a külseje, 80%-ban a személyisége. Azaz akár egy átlag külső is nyerő lehet ha megnyerő a személyiséged, de nem előnyös külsővel... hát ahhoz nagyon oda kellene tenned magad.
2024. jan. 11. 23:57
kieg.: szóval a "szinteden" ismerkedj. Ha csinos nőt bombázol annál sorban fognak állni a jól kinéző és megnyerő pasik IS - velük kellene versenyezned.
2024. jan. 11. 23:58
"Olyan sokszor szoktam kérdezni női ismerősöktől kolléganőktől barátoktól, hogy mi a fontos egy férfiben"
De ezt megfeleloen at kell filterezni.
[link]
39F incel
2024. jan. 11. 23:59
Tényleg. Szép nő nem szép férfivel van, hanem gazdaggal… Iszonyatosan undorítóakkal is
2024. jan. 12. 04:30
Attól függ az adott nő hogy nézz ki. Ha jól; azonnal a külső az első szempont
2024. jan. 12. 06:14
Kapcsolódó kérdések: