Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső tényleg ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső tényleg ennyire nem számít a nőknek?

Figyelt kérdés
Olyan sokszor szoktam kérdezni női ismerősöktől kolléganőktől barátoktól, hogy mi a fontos egy férfiben mitől lesz vonzó számotokra egy férfi erre szszinte az összes nőnek az a válasza, hogy a külső az teljesen másodlagos, ami fontos hogy legyél figyelmes, bánjál velünk kedvesen, adj szeretetet, figyelmet és tiszteletet és ha emellett van még egy jó humor intelligencia társul, akkor már nyert ügyed van
2024. jan. 11. 20:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
9-igen, az amcsik véglet. De nekik.is volt/van feleségül! És azért fiatalabb korukban nem voltak tok rondak.
2024. jan. 11. 21:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
10 - hát nemtom, nekem nem mindegy a külső soha.
2024. jan. 11. 21:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Kamuznak, vagy nem akarnak megbántani, vagy elmúltak 50.

Vagy ez neked egy kitalált ellen állításod az itteniekkek szemben ahol a külső fontos... És csak az embereket győzködöd itt...

2024. jan. 11. 21:32
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én ezt még egy nő szájából sem hallottam. Van egy csaj akivel most ismerkedtem, 26 éves, elég dögös és okos is. Neki beugró a sportos test, minimum 180magas (mivel ő is 170+) és hogy jóképű legyen (én speciel nem gondolom annak magam de ő igen).
2024. jan. 11. 22:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Már leírták, hogy kell érteni.

De amúgy nem egyformán számít mindenkink.

Még egy dolog: "ami fontos hogy legyél figyelmes, bánjál velünk kedvesen, adj szeretetet, figyelmet és tiszteletet és ha emellett van még egy jó humor intelligencia társul, akkor már nyert ügyed van" - Nem tudom, erre miért csillan fel rendszeresen a szemetek, és miért gondoljátok sokan alapnak, hogy bennetek ezek megvannak, erre ti képesek vagytok.

2024. jan. 11. 22:25
 16/26 anonim ***** válasza:
Fontos a külső IS. Csak amíg a pasiknál 80%-ban a külső, 20%-ban a nő személyisége a fontos, addig a nőknél a pasiban 20%-ban a külseje, 80%-ban a személyisége. Azaz akár egy átlag külső is nyerő lehet ha megnyerő a személyiséged, de nem előnyös külsővel... hát ahhoz nagyon oda kellene tenned magad.
2024. jan. 11. 23:57
 17/26 anonim ***** válasza:
kieg.: szóval a "szinteden" ismerkedj. Ha csinos nőt bombázol annál sorban fognak állni a jól kinéző és megnyerő pasik IS - velük kellene versenyezned.
2024. jan. 11. 23:58
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

"Olyan sokszor szoktam kérdezni női ismerősöktől kolléganőktől barátoktól, hogy mi a fontos egy férfiben"

De ezt megfeleloen at kell filterezni.

[link]

39F incel

2024. jan. 11. 23:59
 19/26 anonim ***** válasza:
Tényleg. Szép nő nem szép férfivel van, hanem gazdaggal… Iszonyatosan undorítóakkal is
2024. jan. 12. 04:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Attól függ az adott nő hogy nézz ki. Ha jól; azonnal a külső az első szempont
2024. jan. 12. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!