Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem társkeresőn mi alapján Off-os egy pasi egyből?
Figyelt kérdés
jan. 10. 15:39
12/27 anonim válasza:
11, ki is fejtheted ám mi a konkrét problémád.
13/27 anonim válasza:
12 Nem fogja. Ha túl kevés dolgot írsz, akkor a nők egyszerű ösztönlények, ha túl sokat, akkor leVeGöt VehEt? Az ilyeneknek semmilyen válasz nem felel meg.
14/27 anonim válasza:
12, valamiért az
- így
- felsorolt
- dolgok
sokaknál kibasszák a biztosítékot, az 'így, felsorolt, dolgok' pedig nem annyira.
Nem tudom, hogy mert "listábbnak" tűnik, vagy többnek ha egymás alá van írva, de ez nekik valamiért sértő.
15/27 anonim válasza:
Van olyan is hogy jól néz ki, a szövegével sincs baj...de egyszerűen nem szimpatikus.
16/27 anonim válasza:
14, jó, ezt mondjuk valamelyest értem.
Én még úgy tanultam szöveget alkotni, hogy az új gondolatot új bekezdésbe írjuk és hát a pontokba szedett sorolás jobban átlátható. Természetesen a gyakorlatban nem megyek végig egy checklisten, de attól még ezek szempontok.
17/27 anonim válasza:
Elsőre külső, pl ha nem tetszik. De lehet vki jóképű is, viszont ha látszik rajta, hogy csak azt akarja akkor is off, illetve ha nincs 2 értelmes mondata, vagy egyből a szexet hozza fel...
19/27 anonim válasza:
Elég jó a fantáziám. És olyan jókat nevettem olvasva itt a kommenteket, ahogy szépen sorba megjelent ez a sok klisés béna alak :D És hogy ezek komolyan ilyen képekkel szándékoznak párt találni. Nagyon jó kommentek, mai legviccesebb kérdés számomra, kérlek ne hagyjátok abba :D Biztos van még mit sorolni amik eddig lemaradtak, kíváncsian várom a leírásokat!
20/27 anonim válasza:
4-es valójában nem akar párt magának, igy igyekszik olyan magasra rakni a lécet, hogy az ő szintjén ne feleljen meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!