Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem társkeresőn mi alapján Off-os egy pasi egyből?
1. Ha a kép minősége nagyon rossz. Értsd: lelóg a képről vagy eleve rajta sincs, tükörselfie ahol kitakarja saját magát a háttérben meg túltömött szennyeskosár... esetleg szemetes környezetben pózol vagy ilyen klasszikus proli jeleket soroltat fel mint cigi a fül mögött vagy a fültágítóba fűzve, piával pózol, koszos vagy szakadt ruhában stb...
Röviden: ha nem volt még arra sem igénye, hogy egy normális képet készítsen.
2. Ha feltűnően pózer képei vannak.
Értsd: azt próbálja üzneni a képeivel, hgoy neki aztán van pénz lóvéra. Az autóval pózolás az autó szintjétől függetlenül kuka, nem szeretem az autómániásokat.
Röviden: aki üzenni akar a képeivel, nem pedig simán megmutatni magát.
3. Ha a profilja feltételeket listáz nem pedig bemutatkozószöveg.
4. Ha a profilja nincs kitöltve rendesen.
5. Ha a profiljából az derül ki, hogy
-dohányzik
-piercinge, fültágítója, tetoválása van
-gyúr
-alkalmit keres
-26 fölött van a BMI-je
-Alacsonyabb nálam (163 cm)
-1-1.5 óra utazásnál messzebb él (ez nem ellene szól, de fölösleges nehzéség)
-ha kefehaja van (ez az oldalt felnyírt borzalom)
-fegyverekkel pózol
-szélsőjobbos vagy harmadik utas
-nincs szakmája vagy diplomája (mondjuk ez már nem feltétlen derül ki pusztán a profilból)
Ennél mélyebben már szerintem nemigazán lehet megismerni valakit beszélgetés nélkül. Nyilván ezek a pontok mindegyike sem derül ki élből, de ezekhez tartom magam.
N26
Elso blikkre a kép dönt, meg az milyen messze van.
Kép.alapján kapásbol offos nekem aki pl telapo szint, szakállas nagyszakállas őszül nagyorrú meg ezek. Az öregek is helybol off.
Meg akiknek ránézésre is lóg a kapa a szájábol messzirol virít hogy vmi falusi.
De rengetegen vannak kam képpel is azok csetelés alatt szokták megkuldeni a kiábrándito valoságot. Igy beszélgetések után derul ki hogy amugy quazimodoval csetelek..csalodas. off.
6
Nem, nekem azok jönnek be, akik képesek szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!