Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért írja, hogy 10-15-20 év korkülönbség sok, amikor úgyis összejönne ő maga is 30-40-50 évvel idősebb férfival is, ha státusz pasi lenne?
Kunhegyes polgármesterének közel 80 évesen volt 18 éves felesége:
Sokat olvastam erről fórumokon helyiektől. Azt írják enyhén szólva nem az első és nem is az utolsó ilyen kapcsolata volt. Az előző kapcsolata is 25 éves nővel volt. Azóta elváltak ettől a nőtől és azóta egy másik 25 éven aluli nője van. De állítólag több tucat ilyen korú nője volt, idősen is.
A nőknek egyszerűen óriási gyengéjük a férfi státusza, pénze, hatalma. És minden egyes nő ilyen. Hiába gondolják azt sokan, hogy óó már 10-20 év korkülönbség is bőven sok, de a valóságban a nőknek egyszerűen elszáll mindenféle ilyesmi "időérzékük" akkor ha a férfinak magas a státusza, van pénze - vagyona, és van némi hatalma. Ha ez megvan akkor minden nő könyörtelenül vonzódik bármilyen idős férfihez. Ez még az ősemberektől, a törzsfőnöki időkből jött ösztön, bár sajnálatos hogy a nők még mindig ilyen ösztön vezéreltek.
De ha már ez úgyis így van, mert ez a helyzet, akkor miért mondják mégis azt hogy 10-20 év korkülönbség is sok, amikor a valóságban a 30-40-50, de amint látjuk a 60 év korkülönbség is belefér?
Amúgy ez is akkora mém lett, hogy az egyetemen a csajok szexelnek a tanárokkal... Baszki, voltunk vagy 270-en a karon, ebből kb 170 csaj. Volt mondjuk 4-5 olyan tantárgy, ahol esetleg felmerülhetett volna, hogy szexszel fizessünk az átmenőért, mert a többi tényleg pofon egyszerű volt. Ebből a 4-5-ből meg kettőt tanított férfi.
A 170 csajból mégis hány szexelt a professzorával, hm? 1? 2? 3? Az krvaélet, hogy ennél nem több, már ha volt egyáltalán ilyen... Kicsit túl sok volt a gyakoris trolloknak a hálivúdi filmekből.
"MINDIG a pénz alapján dönt a nő!"
MINDIG komolytalan kijelentés ez egy inceltől, akinek fingja sincs a párkapcsolatról, mert alkalmatlan rá.
35. Cáfolj meg!
A normális külső pénzbe kerül. A szabadidő pénzbe kerül. A meghívások pénzbe kerülnek. A lakás és kocsi pénzbe kerül. És alapban leköpik a nők a pasit, ha nem pénzes állást mond a randin.
36
Az a cáfolat, hogy rengeteg kisgyerek él szegénységben. Most karácsonykor is volt gyűjtés részükre a munkahelyemen, és csak mi 100 gyereknek készítettünk ajándékcsomagot. Nem tudom, szerintem ezek a gyerekek nem gazdag, sikeres mérnökök, jogászok meg főorvosok utódai.
Én a csóró de jó pasit választottam legutóbb. Maradjunk annyiban, hogy nem kellett volna 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!