Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Szerintetek imponálóak az ilyen stílusú pasik?
Nagyon népszerű ez a stílus manapság. Nektek tetszik? Itt a link: [link]
Légyszi indokoljátok is, kerüljétek a trágár kifejezéseket, ha esetleg nem szimpatikus.
#29: ó, és te erre recskázol?
Érdekes.
Akkor a divat témakörbe kellett volna.
Hiába vagy férfi, egyértelmű, hogy TE vagy ráizgulva, ezért turnézol itt vele nekünk, totál érdekteleneknek.
Legkevésbé sem, számomra ez inkább nevetséges és nem tudnék komolyan venni egy felnőtt férfit, aki így öltözik. Tiniként még oké és szerintem inkább annak a korosztálynak jöhet be.
Kíváncsi lennék, hogy neki ez vajon tényleg tetszik és azért hordja vagy csak kellett valami furcsa, figyelemfelkeltő, amit az emberek hozzá tudnak kötni és azért csinálja. Attól még nem néz ki jobban, de úgy legalább megérteném.
"Dikk tesó" mondat helyett én "Allah akbar"-t várnék egy ilyen öltözetű egyéntől. 😃
Persze, tiniknek belefér ez a stílus (nekik jóformán bármi belefér még), az én korosztályomban röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!