Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnyának neveznek a nők, emberek akkor nagy eséllyel csak átlagos vagyok?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy általában az átlag férfire rámondják a nők hogy csúnyák, mert nem illik bele az ideálképbe, azaz helyes sármos arc, férfias kisugárzás, a többség szerintem nem ilyen, hanem kopaszodik, nem erős férfias arcovonásai vannak,nem sportos, olyan átlagos szürkékjan. 8. 18:32
21/34 anonim válasza:
19 megkellett csináltatni a felső fogsorom. 83 kilóról fogytam 60ra. Rendszeresen járok futni pl vagy itthon edzegetek, pedig pénzem is van már.
Úgyhogy hagyjuk ezt...evvel is csak magatok nyugtatjátok.
23/34 anonim válasza:
G.ci, milyen bizonyíték? Ha azt mondom, tegnap ettem egy pizzát, akkor bizonyítékot követelsz, mert a pizza evés egy nagyon ritka dolog, amit csak kevesen engedhetnek meg maguknak? Nem vagy normális.
24/34 anonim válasza:
23.
"Messziről jött ember azt mond amit akar".
Különösen itt.
25/34 anonim válasza:
Jól van, trollpapa.
Messziről jött embernek ne higgyük el, hogy vesz magának ruhákat. Csak tudnám miből él akkor az a sok fast fashion üzlet. :D
26/34 anonim válasza:
25.
Na, hirtelen már csak ennyi igaz? Mi lett a többivel, arany testvérem?
27/34 anonim válasza:
Igazad van, cigányka. Az emberek nem edzenek és fogorvoshoz se járnak putri falván. Csak tudod, nem abból áll a világ. :D
28/34 anonim válasza:
22 🤣 persze pont neked bizonygatok. Küldjed a facéd, jelöllek😅.
Sajnáljátok akk magatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!