Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csúnyának neveznek a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csúnyának neveznek a nők, emberek akkor nagy eséllyel csak átlagos vagyok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy általában az átlag férfire rámondják a nők hogy csúnyák, mert nem illik bele az ideálképbe, azaz helyes sármos arc, férfias kisugárzás, a többség szerintem nem ilyen, hanem kopaszodik, nem erős férfias arcovonásai vannak,nem sportos, olyan átlagos szürkék
jan. 8. 18:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%
Felőlem feladhatják, csak egy leíró jellegű megállapítást tettem.
jan. 8. 18:47
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Tank Aranka. 😂😂😂

Köszi 3, jót nevetek.

Ha csúnyának tartanak akkor az vagy több mint valószínű, DE valaki számára lehetsz vonzó VISZONT lehet nem fog ő tetszeni.

jan. 8. 18:47
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, ha elfogadja az sokkal jobb, mert akkor szépen "beáll a helyére", vagyis kussol egész életében és várja az elmúlást."

Nem, cicabogár. Ha tudod magadról az igazat, tudod, min kell változtatni. Az elfogadás nem feladást jelent, hanem nyugtázom, hogy ez az igazság, és ezeken kell változtatnom. De ezt annak magyarázom, akinek a hobbija az egy helyben toporgás.

jan. 8. 18:53
 14/34 anonim ***** válasza:
0%

13.

Na ja, nyugtázod, de utána még tipped sincs, ezt hogyan is lehetne elérni. Nincs egy normál útmutató ehhez, "találd ki".

jan. 8. 18:59
 15/34 anonim ***** válasza:
71%
A nők pedig erre sokat költenek(fogak, edzés, orrplasztika...), a férfiak meg úgy tűnik szeretik. Talán nekik is ki kéne próbálni, hogy tesznek valamit a külsejükért, aztán ki tudja, talán a személyiségük is megnyerőbb lenne tőle.
jan. 8. 19:15
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

14

Edzés, egészséges életmód, elég alvás, változatos étkezés, cigi, pia, esetleg droghasználat elhagyása vagy minimumra redukálása.

jan. 8. 19:16
 17/34 anonim ***** válasza:

16.

Az edzést leszámítva mind megvan (jó még az egészséges étkezés se teljesen, de legalább próbálom). Bár nekem az is edzés, hogy körbesétálom a települést, elég nagy. Normális edzés inkább ijesztő, mint progresszív.

jan. 8. 19:21
 18/34 anonim ***** válasza:
75%

8 akkor addig vállal 2 munkát.

Fogsor van 200ért is.

Kondi, otthon is lehet, sőt a természetbe is.

Ruhák pl a New Yorkerbe se olyan rosszak és elérhető áron vannak.

Kifogás Kifogás hátán.

jan. 8. 20:15
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

18.

Ilyet is csak az mond, akinek sosem kellett ezzel foglalkoznia.

jan. 8. 20:16
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
19 Mivel nem kellett foglalkoznia? Ennyire elképzelhetetlen, hogy járt fogorvosnál? Vagy az hogy edz? Netán hogy ruhát vásárol? :D Ezek tök alap dolgok.
jan. 8. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!