Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jutott ide az országban a társkeresők többsége hogy normál melós emberrel már szóba sem állnak a nők?
Rendesen melózok van egy átlag kocsim egy Suzuki egy vidéki házam erre minden előbb utóbb azt írja miért nem lépek feljebb miért nem fejlődök?
2 országban éltem meló és pénz miatt mentem ki de ilyen szövegeket csak magyar nőktől hallottam.
"De külföldön simán találtam melósként is nőt."
Egy benszülött, csinos, diplomás nőt? Erősen kétlem.
11.
Majd megtanulod, hogy az élet ilyen, ha eddig nem sikerült.
"10 éve még örültek ha becsületesen melózik a férfi..."
Miért is kellene örülni annak, hogy valaki a legeslegalapvetőbb kritériumot teljesíti? Mintha én azzal házalnék, hogy remek parti vagyok, mert megvannak a végtagjaim. Abszurd.
Miert vagyok lepontozva? Komolyan ha munkasok mellé áll egy nő egyik se szól hozzá!
Le lehet tesztelni a lepomtozoknak.
Lehet, hogy 10 éve te is 10 évvel fiatalabb voltál... 😜
Amit elnéznek a fiatal, szórakozásra meg könnyed kapcsolatra vágyó nők egy fiatal pasitól, azt egy komoly kapcsolatot kereső nő egy harmincasnál már nem fog.
Nem a világ változott ennyit, hanem elszaladt melletted a fiatalságod, és elfogytak a lehetőségek.
15.
Csak tudják, hogy túl rondák, nem mernek próbálkozni sem. Megtanulták már hol a helyük.
"Megtanulták már hol a helyük."
Bárcsak.
Az egyszerű melós miért nem válogat az egyszerű melós nők között? Nem szentírás, de valószínűleg az ilyen nőknél van a legnagyobb esélye.
Soha nem értettem, hogy gyártósoros Gyurinak miért a miniszoknyás, magassarkús, modell tipitopi Timcsikére fáj a foga? Teljesen más világ, más nézetek. Ettől függetlenül lehet közöttük kapcsolat, de elég csekély az esély rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!