Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom meg a hozzám illő férfit?

Figyelt kérdés
Miért nem találom meg a hozzám illő társat azt aki tényleg olyan mint én aki nem tesz tönkre idegileg hanem szeret tisztel és megbecsül. Mindig magamba keresem ilyenkor a hibát,hogy mi a gond velem. Pedig nem vagyok egy ronda nő nálam milliószor csúnyább nők is boldogabbak mint én. Irigylem azokat az embereket akik megtalálják a másik felüket. Talán túl nagyok az elvárásaim egy férfival szemben? Pedig én nem érzem azt hogy olyat kérnék tőlük amit nem lehet teljesíteni. Mégse becsülnek meg engem :( sőt mindegyikkel csak a gondok vannak. Nem lehet velük dűlőre jutni kialakítani egy normális párkapcsolatot. Mindig a lúzereket vonzom be meg a trógereket. Vagy nincs pénzük mert elbasszák hitelekre vagy pedig csak elszórják. Aztán másokat okolnak az ő baromságaikért. Vagy éppen cigiznek meg piálnak amit én nem viselek el. Aztán ezek miatt vannak a veszekedések.
2024. jan. 8. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem cigizek, nem piálok (- remélem, ha alkalomadtán vagy haverokkal iszok egy pohárral, az nem számít annak), nem szórom a pénzt, van megtakarításom. Megbecsülöm a másikat, hűséges típus vagyok, utálok veszekedni. Dolgozok, edzeni járok. Mégsem találtam meg a társam. Nem ezen múlik. Önbizalomhiány, és mindenféle aggodalmak vannak bennem bőven - erre is vezetem vissza magamnál az egészet.

F

2024. jan. 8. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a lányok úgy általában mar gyerekkorukba elrontják ezt, felépítenek,elképzelnek maguknak egy ideált fejben amihez aztán ragaszkodnak,szőke herceget keresik fehér lovon.

És jön a csalódás a depresszió, hogy nem találják az ő szőke hercegüket

Csakhogy már a mesékben is a szőke herceg, egy kretén.

Ott van pl.a hamupipőke a mesében, táncol a herceggel aztán hazafut,a herceg pedig rohadtul nem is emlékszik arra hogy nézett ki a csaj akivel táncolt,csak a cipőjét vitte és próbálta fel a hasonló korú lányokra.

Ilyet,hogy nem emlékszel,hogy hogyan nézett ki a csaj akivel táncoltal előző este,csak egy kretén tesz

A másik mese Hófehérke és a hét törpe,mi a vége?

A törpék a halott

hófehérkének üvegkoporsót készítenek, és egy évig virrasztanak mellette. A herceg egyszer arra járt megtalálta a lányt, megcsókolta és ettől életre kelt a lány.

Ennél betegebb mese nincs is a herceg egy beteg perverz állat,egy 1 éve halott lányt csókolgat

Nekem lányom lenne biztos mondanám neki hogy ez csak egy mese,a valóságban nincsenek hercegek,vagy az aki hercegnek mondja magát na attól óvakodjál az egy kretén.

2024. jan. 8. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Hol próbálsz ismerkedni?

neten?

Szórakozóhelyen?

Munkahelyen?

Ha nem vagy botlábú és jó alakod van, akkor menjél le társastáncos szórakozóhelyre és lesz jelentkező, ebben biztos vagyok.

2024. jan. 8. 23:24
 14/20 A kérdező kommentje:

13-as én mindig neten ismerkedtem mert nem járok sehova. Sose voltam az a típus aki szórakozni jár.

Ilyen helyekre amiket írtál nem megyek.

2024. jan. 10. 13:25
 15/20 anonim ***** válasza:
12-nagyon igaz, a Disney mesék és később a romkom filmek csak rontanak a helyzeten. Én pl gyermekkoromban mindig kiralylanyost játszottam, akit a herceg megment a sarkanytol. Asszem, meg mindig azt a herceget keresem, aki a sarkanytol megmentene, de valahogy csak sárkányokba botlok.
2024. jan. 10. 16:07
 16/20 A kérdező kommentje:
Én mindig olyan pasikhoz ragaszkodok akik nem illenek hozzám meg sajnos társfüggő vagyok nem tudok szakítani senkivel. Inkább benne maradok a rossz kapcsolatban csak egyedül ne legyek. De így se jó szenvedni a rosszba :( Sehogy nem jó az az igazság.
2024. jan. 16. 07:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Pszichológus kellene neked is.
2024. jan. 16. 08:13
 18/20 A kérdező kommentje:
17-es sajnos igazad van és tudom is nagyon jól,hogy nekem pszichológusra lenne szükségem de az a baj,hogy nagyon drága :( meg itt zalában nincs nagy választék.
2024. jan. 16. 08:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Keresgelj neten, online is vallalnak
2024. jan. 16. 08:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Tudom én,hogy a neten is van sok csak egy a baj,hogy nagyon drágák :(
2024. jan. 16. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!