Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom a hozzám illőt?
Napközben nincs is ezzel gon h eltereljem a gondolatokat, de ha nincs mit csinálni, vagy eljön az este és elmerülök a gondolatokban ezen emésztem magam, félek h ki fog hatni az egészségemre...
Pedig nem hiszem h annyira rossz lennék... ha időm engedi sportolok, dolgozok, mellette munkahelyet keresek és tanulok is család centrikusnak érzem magam, szeretnék a közeljövőben családot :)
De hát így h még csak esélyem sincs rá... kissé elkeseredek. Azét minden napnak úgy indulok neki h a lehető legtöbbet legjobbat kihozni belőle!
még megtalálhatod a társadat,még fiatal vagy,
én sem találtam társat sajnos :(
nehéz dolog a társ találás
hasonlót szeretnék mint amilyen vagyok,mert a hasonlók passzolnak!
Igazából nem hasonlítok senkit semmihez nincsenek elvárások.. mindenkit úgy kezelek ahogy megismerem és az alapján döntöm el h mennyire szimpatikus...
Válogatós vagyok... ezt ismerősöktől tudom, csak olyan lányok tetszenek külsőre akik akár ikrek is lehetnének (szerintem ez hülyeség)
a belső meg szerintem hiába írom le a sablont mindenkinek ugyan az ami egyedivé teszi az illetőt azt hozza magával és nyűgözzön le :D
szép példány én ezzel szemezek...
A vonzalom részemről megvan :D
csak még a lehetőségem nincs meg rá 100%-osan h a magamévá tegyem! :D
Koszonom a tanacsot igyekszem elterelni a gondolatokat
Es igen a japan autok elegge megbizhatoak van par ismerosnek 3x addig elmegy komolyabb gond nelkul mint barmelyik masik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!