Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találom a hozzám illőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom a hozzám illőt?

Figyelt kérdés
Közel 3 éve vagyok kisebb nagyobb kihagyásokkal egyedül érzelmileg. Voltak futó kalandok, de tartós senkivel nem alakult, az utóbbi 1 évben pedig semmi nem történik, csak megismerem beszélgetünk aztán annyiban marad, vagy már foglalt, vagy nincs kémia... 24/F

2016. jún. 12. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok lányként. Én már kezdem feladni. Annyit tudok tanácsolni, hogy próbáld valahogy elterelni a figyelmedet a dologról.
2016. jún. 12. 14:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Napközben nincs is ezzel gon h eltereljem a gondolatokat, de ha nincs mit csinálni, vagy eljön az este és elmerülök a gondolatokban ezen emésztem magam, félek h ki fog hatni az egészségemre...

Pedig nem hiszem h annyira rossz lennék... ha időm engedi sportolok, dolgozok, mellette munkahelyet keresek és tanulok is család centrikusnak érzem magam, szeretnék a közeljövőben családot :)

De hát így h még csak esélyem sincs rá... kissé elkeseredek. Azét minden napnak úgy indulok neki h a lehető legtöbbet legjobbat kihozni belőle!

2016. jún. 12. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:

még megtalálhatod a társadat,még fiatal vagy,

én sem találtam társat sajnos :(

nehéz dolog a társ találás

hasonlót szeretnék mint amilyen vagyok,mert a hasonlók passzolnak!

2016. jún. 12. 15:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazából nem hasonlítok senkit semmihez nincsenek elvárások.. mindenkit úgy kezelek ahogy megismerem és az alapján döntöm el h mennyire szimpatikus...

Válogatós vagyok... ezt ismerősöktől tudom, csak olyan lányok tetszenek külsőre akik akár ikrek is lehetnének (szerintem ez hülyeség)

a belső meg szerintem hiába írom le a sablont mindenkinek ugyan az ami egyedivé teszi az illetőt azt hozza magával és nyűgözzön le :D

2016. jún. 12. 16:41
 5/9 DarthQtya ***** válasza:

Én megtaláltam a hozzám illőt csak túl drága:

[link]

:D

Plátói szerelem marad.

2016. jún. 12. 20:13
 6/9 A kérdező kommentje:

szép példány én ezzel szemezek...

A vonzalom részemről megvan :D

csak még a lehetőségem nincs meg rá 100%-osan h a magamévá tegyem! :D

[link]

2016. jún. 12. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet. Sajnos ezzel nincs mit tenni, ha túl aktívan keresed akkor azért nem fog összejönni. A legjobb az, ha olyan tevékenységet végzel, ami elvonja a figyelmedet, bár az elmélkedésre sajnos én se tudok megoldást, bár lenne. Sokszor gondolkozok el én is azon, hogy talán túl sokoldalú vagyok, túlságosan is összetett személyiséggel. Valószínűleg ezért nehéz az ilyen embereknek társat találni, mert kevés van az ilyenből.
2016. jún. 12. 22:29
 8/9 DarthQtya ***** válasza:
Szép kocsi, a japán márkákat meg különösen szeretem a megbízhatóságuk miatt. :) Jó választás (lesz) szerintem. :D
2016. jún. 12. 23:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a tanacsot igyekszem elterelni a gondolatokat

Es igen a japan autok elegge megbizhatoak van par ismerosnek 3x addig elmegy komolyabb gond nelkul mint barmelyik masik

2016. jún. 12. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!