Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találom meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom meg a hozzám illőt?

Figyelt kérdés

Volt már barátom, de 5 hónap után szakítottam vele, mert utáltam, hogy körülugrálják a lányok, mert a kedvencük. Szeretnék megint kapcsolatot. Eddig 2 srácot sikerült visszautasítanom. Fogalmam sincs hogy ismerkedjek, és milyen srácot keressek. Legjobb fiúbarátom egy olyan srác, akibe 3 évig voltam szerelmes. Már általános iskolától fogva... Már belefáradtam, hogy neki is csak a barátja vagyok. Volt köztünk pár kínos párbeszéd, és azóta nem beszélünk( Mostmár 2 hónapja... Ami sok , mert midnen nap beszéltünk.). A fő probléma, hogy barátnője van.

Van sok fiúbarátom is, de egyik se az esetem.

Szóval van valakinek valami ötlete?? Nagyon nehéz eset vagyok ilyen téren.

Talán túl nagyok az elvárásaim? Vagy nagyon erőltetni próbálom? Tudom , van még időm, mert 16 vagyok...

2013. dec. 5. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Utolsó sor.
2013. dec. 5. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ott lóg a tojáshéj a seggeden. Hajt a tatár?
2013. dec. 5. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezt azt hiszem megválaszoltam magamnak.:DD De ha valakinek van ötlete, várom.
2013. dec. 5. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
erőlteted..ne keressed,csináljad a dolgaidat,stbstb..nekem mindig akkor jött mikor nem számítottam rá. az első barátomat akivel több évig voltam együtt,akkor ismertem meg,mikor elmentük bulizni, a többiek eltüntek én meg ott voltam magamba,idegesen,hogy sehol senki,egyetlen vágyam volt hazaérni végre,s ő az udvaron odajött.mikor már mentem volna el..:D
2013. dec. 5. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!