Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a hozzám illő társat pedig minden vágyam, hogy végre boldog legyek mit tegyek?
Amióta az eszem tudom soha nem voltam szerencsés a szerelemben pedig sokak szerint nagyon csinos vagyok szép formás alakom van adok magamra külsőre. És talán pont ez a baj mert általában a férfiak csak arra akarnának használni semmi másra de nem tudom,hogy miért van ez.
Talán az lehet a baj,hogy túlságosan is ragaszkodó típus vagyok és ezt nem szeretik bennem? Sokan mondják túl magasak az elvárásaim egy férfival szemben de szerintem ez nem igaz. Meg még az a legnagyobb baj,hogy számomra a külső a legfontosabb és nem a belső. Ha valaki egy kicsit sem jön be külsőre az már szóba se jöhet nálam. Lehet az nagy elvárás,hogy a társam ne dohányozzon és ne igyon alkoholt? Nem tudom mi lehet a hiba de úgy érzem,hogy így soha nem fogom megtalálni az igazit. Általában velem szakítanak a pasik mert szerintük én nem hagyom őket élni meg hasonló. Amikor én csak egy olyan társa vágyom aki szintén ragaszkodó és szeretethiányos mint én. Van még valahol ilyen férfi?
A kulsot nezed es erre le irod,h dohanyzas meg ivas?
az inkabb belso tulajdonsag,h valaki iszik meg cigerettazik :D
Ezek az elvárások nem nagyok, én sem dohányzom meg iszom alkoholt, de az viszont nekem fontos, hogy a kapcsolatban legyen, amolyan, szabad időm, amikor el mehetek sportolni egyedül, vagy a haverokkal találkozni.
Sajnos emiatt, hogy kell nekem szabadság, ezt nem értette meg az exem, és emiatt lett szakítás.
Én is szeretem ha a barátnőm ölelget, puszilgat, mert jól esik, hogy érezteti velem, hogy mennyire szeret, de mint tudod, a jóból is meg árt a sok! ;)
Nem szeretnélek megbantani de nem csak a külsőt kell nezni.
Fontos nyilván de nem olyan szinten mint a belső.
Lehet egy férfinak gyonyoruszep kek szemei szep szőke hajjal ha kozben nem tisztel, bunko stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!