Selejt vagyok, és dagadt nem találom értelmét tovább élni, öngyilkos legyek?
Szerintem ne legyél öngyilkos. Egyrészt nagyon fáj, másrészt nem is biztos, hogy sikerül, és lenyomorodva tényleg b@s(z)hatod, harmadrészt meg anyukádat is kinyírnád. Ha meg ő meghal, te meg nem, na az tényleg szívás. További érvem, hogy magadtól is meg fogsz halni, nem szükséges siettetni a dolgot. És halott még nagyon sokat lehetsz, élő max 20 év, oszt' annyi.
Kezeltesd a skizót, hogy jobban legyél, és foggyál le! Ha ez meg volt, akkor találj magadnak valami értelmes elfoglaltságot arra a nyúlfarknyi kis időre. Amúgy nem biztos, hogy megéred a 40-et, szóval ezen kár aggódni. Én hasonló helyzetben vagyok, mint te, és ezeket csinálom, nem csak másnak osztom az észt. Rész sikerekről tudok beszámolni, de rajta vagyok az ügyön.
Szerintem se legyél az. Anyukád szeret.
Ha szenvedsz, akkor nem megfelelőek a gyógyszereid. Eddig jól voltál? Gyógyszerváltás történt, és azóta vannak ilyen gondolataid? Vagy sose voltál egészen jól?
Én pánikbeteg vagyok, ez se egyszerű dolog. Nagyon tudom ajánlani a sportot, új hobbi keresést! :)
Nekem rengeteget segít, kitisztítja a fejemet, megnyugszok tőle. És például ha zavar hogy duci vagy ez még segít is rajta. :) Növeli majd az önbizalmad is, és próbáld rendszeresíteni a mindennapjaidba.
Illetve ha öngyilkos gondolataid vannak kérlek keress fel egy szakembert, avagy vannak segélyhívó telefonszámok, ha baj van és segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!