Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg a hozzám illő férfit?
Nyilvánvalóan rosszul csinálsz valamit, valamint elsiklasz dolgok felett.
Mert amiket felsoroltál pl az informatikus, introvertált férfiakra nem igazán jellemző. De hoppá, ők általában nem néznek ki túl jól. Ha meg jól kinéző, jó személyiségű férfit akarsz, akkor neked is annak kell lenned. Különben jönnek a kompromisszumok... Így működik az élet.
gondolom már nem 18-20 éves lehets ha a hitelekről van szó...
És eddig hány olyan pasival jöhettél volna össze akivel mondjuk elmentetek volna randira?
Hányadik ilyet fogod ki akiről beszélsz?
És hány olyan pasit fogtál már ki aki a kritériumodnak megfelelt volna?
Rossz a kiválasztás és a gondolkodásmód a párkapcsolaról... nem a pisilésre gondolok 🤔
Én is ismerek ilyen nőt, évekig " barátok" voltunk, tényleg nem a szexre mentem, ( nem is volt) hanem segíteni akartam neki néhány jó tanáccsal, amit az életben megtapasztaltam.
Erre nem egyszer hirtelen összejött olyannal, akitől óva intettem, persze óriási csalódás, megalázás, utána panaszkodás, egyebek.
A második után feladtam, ignoráltam.
Te is gondolkodj el, hogy miért is jön mindenki szembe az autópályán?? Ha magadba nézel mélyen, " kívülről" lehet, sőt biztos megtalálod, hogy hol a hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!