Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom meg a hozzám illő férfit?

Figyelt kérdés
Miért nem találom meg a hozzám illő társat azt aki tényleg olyan mint én aki nem tesz tönkre idegileg hanem szeret tisztel és megbecsül. Mindig magamba keresem ilyenkor a hibát,hogy mi a gond velem. Pedig nem vagyok egy ronda nő nálam milliószor csúnyább nők is boldogabbak mint én. Irigylem azokat az embereket akik megtalálják a másik felüket. Talán túl nagyok az elvárásaim egy férfival szemben? Pedig én nem érzem azt hogy olyat kérnék tőlük amit nem lehet teljesíteni. Mégse becsülnek meg engem :( sőt mindegyikkel csak a gondok vannak. Nem lehet velük dűlőre jutni kialakítani egy normális párkapcsolatot. Mindig a lúzereket vonzom be meg a trógereket. Vagy nincs pénzük mert elbasszák hitelekre vagy pedig csak elszórják. Aztán másokat okolnak az ő baromságaikért. Vagy éppen cigiznek meg piálnak amit én nem viselek el. Aztán ezek miatt vannak a veszekedések.
2024. jan. 8. 11:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy kisebbrendűségi érzésed van? Nekem az van és hasonlóan vagyok, csak én még eleve be is sorolom magam a legrosszabbnak.
2024. jan. 8. 11:56
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Te adsz esélyt piás, cigis, csóró férfiaknak úgyhogy a hiba a te készülékedben van. Nagyon lenn van a léc, igénytelen vagy pártalálás mentén.
2024. jan. 8. 11:58
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mikor veszed észre, hogy rosszul választottál? Nem lehet, hogy már az ismerkedéskor lehetne tudni, hogy valami nem stimmel a sráccal, csak szemet hunysz fölötte, reménykedsz, hogy meg tudod változtatni?
2024. jan. 8. 11:58
 4/20 A kérdező kommentje:
1-es de igen önbizalomhiányos vagyok sajnos :(
2024. jan. 8. 12:02
 5/20 anonim ***** válasza:
34%

Nyilvánvalóan rosszul csinálsz valamit, valamint elsiklasz dolgok felett.

Mert amiket felsoroltál pl az informatikus, introvertált férfiakra nem igazán jellemző. De hoppá, ők általában nem néznek ki túl jól. Ha meg jól kinéző, jó személyiségű férfit akarsz, akkor neked is annak kell lenned. Különben jönnek a kompromisszumok... Így működik az élet.

2024. jan. 8. 12:02
 6/20 A kérdező kommentje:
3 as ez is igaz amit te mondasz mindig azt hiszem,hogy majd értem megváltozik az illető aztán koppanok egy nagyot :(
2024. jan. 8. 12:03
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
Átlagos szürke egér vagy nőben. De a kockahasú / gazdag színészeket tartod átlagos férfinek.
2024. jan. 8. 12:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
6- akkor itt a hiba. Ha valakin látszik, hogy nem az az ember, akire vágysz, akkor hagyd. Az embereket nem lehet megváltoztatni. Tudnod kellene határokat húzni, mert így ki fognak használni.
2024. jan. 8. 12:09
 9/20 anonim ***** válasza:

gondolom már nem 18-20 éves lehets ha a hitelekről van szó...

És eddig hány olyan pasival jöhettél volna össze akivel mondjuk elmentetek volna randira?

Hányadik ilyet fogod ki akiről beszélsz?

És hány olyan pasit fogtál már ki aki a kritériumodnak megfelelt volna?

2024. jan. 8. 13:35
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Rossz a kiválasztás és a gondolkodásmód a párkapcsolaról... nem a pisilésre gondolok 🤔

Én is ismerek ilyen nőt, évekig " barátok" voltunk, tényleg nem a szexre mentem, ( nem is volt) hanem segíteni akartam neki néhány jó tanáccsal, amit az életben megtapasztaltam.

Erre nem egyszer hirtelen összejött olyannal, akitől óva intettem, persze óriási csalódás, megalázás, utána panaszkodás, egyebek.

A második után feladtam, ignoráltam.

Te is gondolkodj el, hogy miért is jön mindenki szembe az autópályán?? Ha magadba nézel mélyen, " kívülről" lehet, sőt biztos megtalálod, hogy hol a hiba!

2024. jan. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!