Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen nő nélkül mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
új sportokat próbálok..
új lakásokat nézek...
De igazán semmi nem érdekel. Nőt keresni sincs már kedvem, mert úgy tűnik nem megy nekem a párkapcsolat.
2024. jan. 8. 10:11
11/13 anonim válasza:
És próbálkozol? Társkereső, ilyenek is? Van valami hobbid? Vannak barátaid? Szerinted mi az oka a sikertelenségednek?
12/13 A kérdező kommentje:
Nem próbálkozom már társkeresőn. Hobbimat már unom. Van pár barátom.
Szerintem az az ok hogy eleve magányos tipus vagyok, plusz sokat voltam egyedül es megszoktam. Plusz kiégtem, életúnt vagyok .
2024. jan. 8. 15:32
13/13 Hans Pötterman válasza:
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Először az életed tedd rendbe, gondolkodj el mi érdekelne,motiválna bármire is. Azután sokkal könnyebb lesz ismerkedni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!