Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis faluban èlőkènt hogy lehet ismerkedni ?
Figyelt kérdés
Elköltözes nem opció.2024. jan. 8. 10:02
11/13 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom ott is unalmas az élet és utálsz ott élni
2024. jan. 10. 12:51
12/13 anonim válasza:
Melyik megyében? Egyébként nem csak falun ilyen a helyzet. Ha beköltözöl egy nagyvárosba annak ellenére hogy sok ember vesz körül lehetsz ugyanúgy magányos, sőt, még magányosabb. Az emberekkel nehéz ismerkedni. Odamész egy idegenhez szomorú hogy mindig neked kell kezdeményezni mindent, mert a másik képtelen. És még az sem biztos hogy normális beszélgetés lesz belőle. az nem beszélgetés hogy mindig csak én kérdezek, a másik meg válaszol. Votl hogy leszólítottam valakit buszon, vonaton és elkezdtem beszélni vele, az egyik olyan semmilyen volt hogy már én éreztem kínosnak a beszélgetést, a másik meg tapló férfilenéző barátnőmániás. Illúzióromboló sokaknak a viselkedése, stílusa.
13/13 anonim válasza:
Van azért 10 ilyen kérdés amire válaszoltam,keresgélj kicsit kérdező. Falusiként is lehetsz igényes adhatsz magadra, élhetsz egészségesen(nagyobb eséllyel eszel minőségi ételt) ami azért fontos. Hozd ki magadból a maximumot. Aztán legyen egy normális autód és abból is hozd ki a maximumot, kívűl belűl tiszta...
Minden ilyen kérdésnél ami érdekel, hol és mit dolgozol? Munkád kapcsán nem jársz be városba,nagyobb településre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!