Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kis faluban èlőkènt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis faluban èlőkènt hogy lehet ismerkedni ?

Figyelt kérdés
Elköltözes nem opció.
2024. jan. 8. 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Mivel kizártad az elköltozest! Mi marad? Hokizz magadnak öregkorig.
2024. jan. 8. 10:16
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy :D

Kivéve ha bejönnek az indiaias csajok, a dikmón stílus és a "L'arôme du putri"

2024. jan. 8. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1.

Azért mondjuk erős túlzás, hogy költözni "csak úgy random lehet". Azért ez nem így megy. Egy ténylegesen elköltöző ismerősöm kiszámolta, hogy mennyibe is került, mire eljutott egy jobb helyre. Önállóan neki sem sikerült volna, mázlija volt, hogy akkor örökölt. Rá is ment az egész...

2024. jan. 8. 10:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehetne a megoldás ?
2024. jan. 8. 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

4.

Semmi. El kell nyelni az érzéseket. Tudom, nem egyszerű, nekem se megy könnyen, de ez van.

2024. jan. 8. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

Hát nézzük csak.

Tudom javasolni a falu napot, a búcsút, és a Béla bált. Esetleg ha nem tudsz addig várni, meg lehet próbálni a piacon is ismerkedni, vagy pedig a tanácsháza közelében a téren.

2024. jan. 8. 16:34
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Internet. És reménykedsz, hogy 2-3 év munkával összejön pár randi. Egy 10 év alatt talán egy komoly kapcsolat is.
2024. jan. 10. 07:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor akik ilyen helyeken élnek mind ebben a cipőben járnak ?
2024. jan. 10. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
8. Szerintem igen.
2024. jan. 10. 11:44
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

900-1000 fő közötti népességű falvacskában élek, a nagyja ennek is roma vagy 50 fölötti. Költözés szintén kizárt. Kb. az van, amit Leclerc (7) ír – pedig nő vagyok, tehát nekem az itteni elképzelések szerint marha könnyű, tömött sorokban állnak előttem vagy bőséges kínálat áll rendelkezésemre online. Hát nem. Néha, x évente egyszer belefutok élőben valami foglalt fasziba, akivel kölcsönös a vonzalom, és ha ő kezdeményez, én belemegyek, erkölcs ide vagy oda, mert vagy ez, vagy a semmi. Most is azt várom egy ideje, hogy a két delikvens közül legalább az egyik szedje már össze a tökeit, ahogy tette azt legutóbb egy másik 2022-ben...

Vidék = lassú, hosszúra elnyúló haldoklás

2024. jan. 10. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!