Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borsod megyeben lakom kis faluban, hol kéne ismerkednem?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok Borsod megyében élek egy kisebb faluban. Így az ismerkedés neten kívül máshol nem igazán tudok, szerintetek mit kéne lépnem? Elkoltozni nagy városba jelenleg nincs pénzem. Úgy érzem nagyon nehéz helyzetben vagyok, ti mit tennétek?
2022. dec. 28. 13:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%
Mutass egy képet magadról elsőnek.
2022. dec. 28. 13:56
 2/18 BohócKolbász ***** válasza:
32%
Érdemes lenne chatre regisztrálni, vagy társkeresőre. AmHa élőben jobban szeretsz ismerkedni akkor a barátok által is lehetne. Simán végigkérdezheted hogy van-e az ismerősi/rokoni körben szingki férfi. Ha ezt sem akarod akkor még ott vannak a falunapok is. Ott esetleg valami kis feladatot bevállalni ahol beszélgethetsz emberekkel. Azt nem tudom mivel foglalkozol és ott vannak-e lehetőségeid. Gondolom nem sűrűn mozdulsz ki.
2022. dec. 28. 14:12
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen, nincsenek nagyon programok, lehetőségek
2022. dec. 28. 14:19
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Akkor marad a net és a gyakori. Én Pesten lakom és itt is vannak nehézségek. A nagy merìtési lehetőség miatt nagyon hamar offolnak ha a kiszemeltben valami nem olyan ahogy azt elképzelte az illető.
2022. dec. 28. 14:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Amint tapasztalod, a falvakban nincsenek lehetosegek. 10 ev mulva sem lesznek. Eloszor koltozz utana ismerkedj, mert arra kell az energiaidat fokuszalni.
2022. dec. 28. 14:41
 6/18 anonim ***** válasza:
63%

Én is Borsodban laktam 2 évvel ezelőttig, mindig melóban de főleg badoon ismerkedtem.

Illetve nyáron könnyebb ott ismerkedni. Több a program, főleg a szabadtéri stb.

Sörfesztivál, kocsonya és hasonlók, ilyen helyeken mindig sikerült ismerkedni

Így télen azért eléggé bevannak punnyadva az emberek, hideg van, nem lehet sehova kiülni stb

De ha gondolod jöhetsz velem Miskolcon bulizni, és úgy hátha sikerül :)

2022. dec. 28. 14:53
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Én is borsodban lakom

31F

2022. dec. 28. 15:11
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is borsodi vagyok. Ha van kedved beszélgessünk, aztán meglátjuk. 😊
2022. dec. 28. 15:33
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
8. Nincs kedve,ez csak egy fals unatkozó
2022. dec. 28. 15:46
 10/18 BohócKolbász ***** válasza:
Kérdező, milyen lehetőségeid vannak? Rokonok barátok nem ismernek egyedülálló férfit? Én ezt is figyelembe venném.
2022. dec. 28. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!