Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez egy jó kezdő levél lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy jó kezdő levél lenne társkeresési oldalakon?

Figyelt kérdés

Kedves xy!

Én sajnos egy tapasztalatlan férfi vagyok, igen 36 évesen még sosem volt barátnőm és nem is voltam nővel, viszont úgy érzem képed alapján hogy te lennél az a nő aki elrabolhatja a szívemet így szeretnék veled ismerkedni

Üdvözlettel Gábor

2024. jan. 6. 23:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik hogy azt a hatást próbálod kelteni, hogy te annyire őszinte és bátor vagy, hogy még ezt is bevallod.

Aztán meg úgy csinálsz mintha azért nem lett volna senkid 36 évig mert nem volt megfelelő nő aki elrabolhatta volna a szívedet, na de majd ő :D

Csak az a helyzet hogy ezt senki nem fogja elhinni neked. Akkor se ha van 0,000000000001% esély hogy igazat mondasz és valóban úgy kellett a nőket lerúgdosni magadról csak neked egyik se volt megfelelő.

Amúgy a bátorság tényleg szexi és férfias. És a saját hibáidról gyengeségeidről, ciki dolgaidról őszintén tudni beszélni az egyik legritkább bátorságfajta, ami igenis lehet megnyerő egy nőnél ha valaki nagyon önreflexív és bátran meg tud nyílni.

De amit te csinálsz az egyszerűen csak szánalmas.

2024. jan. 6. 23:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Én az utolsó barátnőmet egy szánalom levéllel szedtem fel, címeres lúzer vagyok és úgy is írtam.

Lehet ezt még fokozni kedves kérdező de nem nyerő csak szólok. Nekem is csak egy sry de hozzám hasonlóan defektes csaj jött össze.

Jobb megoldás ha kicsit ki emeled amiben jó vagy nem nagyképű parszt módja.

Ja és nem szabad szépen megfogalmazott körmondatokban fogalmazni azt vettem észre hogy attól menekülnek a csajok.

2024. jan. 7. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!