Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó kezdő levél társkereső oldalakon?
Figyelt kérdés
Szervusz kedves XY!
Én egy 38 éves életvidám férfi vagyok. Nagyon szívesen megismerkednék veled. Nagyon szimpatikus voltál a képek és a bemutatkozó szöveged alapján. Jelenleg postásként dolgozom Budapesten, valamint anyukámmal lakom egy két szobás lakásban. Hobbim a focinézés, nagyon szeretek még filmeket nézni. Remélem felkeltettem az érdeklődésed irántam, nagyon várom a leveledet
2023. júl. 24. 17:44
1/8 anonim válasza:
Ez ilyen 12 egy tucat levél, millió ilyet kaptam, nem tűnnél ki vele a tömegből.
3/8 anonim válasza:
Ez ilyen újságba beküldős szöveg
4/8 anonim válasza:
"Szervusz" :DDDDDD Tejóég, köszön még így valaki trollokon kívül? Oh wait a minute...
5/8 anonim válasza:
" anyukámmal lakom "
Ez sok mindent elárul és sok mindent eleve kizár !
6/8 anonim válasza:
Kamu a kérdés valószínűleg, de ha ilyen üzenetet kapnék, eszembe se állna visszaírni.
Mivel a jónépet hergelni jöttél ide, úgyis ezt akartad hallani, hogy elmondhasd, a nők mind öntelt elvárásokkal teli k.rvák.
7/8 anonim válasza:
5-ös! Férfi ne lakjon a szüleivel sok 20 éves lány meg még nem hogy a gazdag szüleivel él hanem még az ő kocsijukat (Audit vagy BMW-jüket vezeti!) Pasi már 18 évesen költözzön el a szüleitől és mihamarabb teremtse meg az anyagi jövedelmét amiból albérletet vesz vagy saját kertes házat és legyen jogosítványa és olyan autója már amit a sok 20 éves lány azért vezet mert még a vállalkozó gazdag szüleivel él és odaadja neki és még a jogsiját is álltak a szülei. Kicsit álomvilágban élnek a nők de teli vannak elvárásokkal a pasik felé.
8/8 anonim válasza:
Bár természetesen tisztelet a kivételnek de sajna a nők 80%-ra igaz az amit fentebb írtam a 7-es válaszomban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!