Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tényleg napi 50-100 levelet kaptok társkereső oldalakon, vagy ez csak városi legenda?
Figyelt kérdés
Mert hogy újra felbukkanó téma, hogy azért nem válaszoltok a levelekre, mert képtelenség ilyen sokra válaszolni. Ez tényleg így van, vagy nem is igaz az a sok levél naponta?2019. febr. 27. 21:16
1/4 anonim válasza:
A töredékét sem kaptam.
Napi 5-10 volt az átlag, de csak 2-3 naponta akadt olyan, ami nem "Szia, mizu?", "Ismi?" vagy valami hasonló.
Ha már többet írtak két szónál, már csodaszámba ment.
Volt, aki írt kicsit hosszabban, de az meg olyan volt, hogy látszott, elküldte még egy tucat lánynak. Lényegében csak magáról írt benne, hogy miért is akarom én megismerni, csak még nem tudok róla.
Nagyon kevés olyan volt, akit tényleg konkrétan én érdekeltem, talán 5-6 abból az 500-600-ból, aki az adott időszakban megtekintette a profilom.
2/4 Surfer Girl válasza:
Legfeljebb 50-et kapok, de csak a regisztráció utáni 1-2 napban. Aztán lecseng a dolog általában napi 5-6 levélre, hétvégén valamivel többre. Az első napi levélrohamra nem szoktam válaszolni, utána viszont igyekszem minden normális levélre reagálni, még ha elutasító választ is adok. Viszont az a baj, hogy hiába utasítok el valakit udvariasan, ez általában csak felbátorítja őket és újra írogatnak, hogy miért, meg gondoljam meg stb. No ilyenkor már nem válaszolok többet, erre nincs időm.
3/4 anonim válasza:
A regisztráció után volt 2-3 nap mikor kb 10 levelet kaptam naponta.Utana sokszor 1 hétig semmit.Teny hogy csak átlagos nő vagyok.
4/4 anonim válasza:
Regisztrációt követően napi 10-15, de volt olyan társkereső ahol 50! is. És ahogy előttem írták, hello, mizu, ismi, stb bénaságok. De az már legalább valamilyen "kérdés" volt amikor többen azzal kezdték hogy szeretném e párral esetleg análba és mióta vagyok szingli és szívesen elküldi a farkát messengeren ha én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!