Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez egy jó kezdő levél lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy jó kezdő levél lenne társkeresési oldalakon?

Figyelt kérdés

Kedves xy!

Én sajnos egy tapasztalatlan férfi vagyok, igen 36 évesen még sosem volt barátnőm és nem is voltam nővel, viszont úgy érzem képed alapján hogy te lennél az a nő aki elrabolhatja a szívemet így szeretnék veled ismerkedni

Üdvözlettel Gábor

2024. jan. 6. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ez rémes.

2024. jan. 6. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Persze, tökéletes.

Szerintem minden vágya az összes hölgynek egy ilyen pasas.

3/12 anonim ***** válasza:

1. Ez nyálas, bár én férfi vagyok.

2. Ne menj társkereső oldalra, mert félő, hogy csak lehúznak.

4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez szánalmas szöveg. Ilyennel ne nyiss, sőt ezt az infót inkább sose közöld a hölggyel, ha nem kérdez rá konkrétan.
2024. jan. 6. 23:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak személyes levél a jó kezdőlevél.

Az teljesen kizárt, hogy bármelyik nőnek ugyanazt lehet leírni!

2024. jan. 6. 23:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez arra jó, hogy rögtön elriaszd a nőt. Meg ne gyárts ilyen instant leveleket. Próbálj szemelyspecifikusan írni. De ezt semmiképpen.

Női szemmel mondom.

2024. jan. 6. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

Mert pl. mi van, ha nincs fent kép?

Akkor ugye rögtön látszik, hogy nem is neki fogalmaztad a levelet.

2024. jan. 6. 23:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg régen, a randivonalas időkben elofordult, hogy a sablon levélen a nevet sem cserélte ki a szerencsétlen a megszolitasban. Egyből lebukott, hogy eloregyartott instant levelekkel operál. Szánalom.
2024. jan. 6. 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, dehogyis.

1. Nem indítunk azzal, hogy szánalmasak vagyunk. Szánalmat akarunk kelteni, vagy tetszést akarunk kelteni?

2. "Elrabolhatja a szívemet"? Ez régebben még bejövős volt... úgy az 1800as évek trubadúrjainál... de az elmúlt 150-200 évben már kevésbé.

Ráadásul kép alapján elrabolja a szívedet?:D VÉletlenül sem azt jelenti, hogy a külsője tetszik oszt kész:D

2024. jan. 6. 23:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Többrendbeli elriasztást követ el ez a levél.
2024. jan. 6. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!