Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Csak arra kellettem hogy megdugjál" Ha egy férfi szakít egy nővel miért bújik rögtön a nő áldozati szerepbe? Mért a férfit ítéli el legtöbbször a közvélemény?

Figyelt kérdés

Ha társkeresésnél ismerkedési fázisban már az elejétől szex van a partnerek között. Később a férfi úgy dönt hogy nem akar komoly kapcsolatot a nővel, mert kiderültek olyan életmódbeli dolgok amik nem normálisak.

Erre a nő agresszív lesz, áldozati szerepet vesz fel, mindenért a férfit hibáztatja.

Holott:

A szexben a nő önként vesz részt, ő is élvezi.

Tudja hogy az ismerkedés első fázisàhoz hozzátartozik a szex is.

Tudja hogy az elején bármelyik fél indoklás nélkül szakíthat.

Tudja, ha a férfi komoly szándékkal keres kapcsolatot akkor is előfordulhat hogy valami nem tetszik neki.

jan. 5. 10:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
65%
30, 28 vagyok, nem engem kérdeztél, csak belepofáztam.
jan. 5. 13:33
 32/41 anonim ***** válasza:
23%

25. "Na azért azt ne tagadjuk már ,hogy a kapcsolat elsődleges lényege akkor is csak a szex"

Akik ezt lepontozták, tuti nem cserélték még le a csávójukat kevés szex miatt (:

jan. 5. 13:36
 33/41 anonim ***** válasza:
57%

32

Soha senkivel nem jönnék össze csak a szex miatt. Nyilván szükséges része egy kapcsolatnak, de önmagában nagyon nagyon nem elég.

jan. 5. 13:44
 34/41 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem célom a szex. Akkor szexelek ha szerelmes vagyok, hogy kimutassam vele mennyire szeretem a párom, de tulajdonképpen semmit sem ad az életemhez a szex megléte vagy hiánya.
jan. 5. 13:54
 35/41 anonim ***** válasza:
25%
33. Nem ez volt az állítás.
jan. 5. 14:19
 36/41 anonim ***** válasza:
36%

Azert mert a no nem birja elviselni, ha nem kell egy pasinak, szex utan meg plane.

Nem birjak elviselni az igazsagot sem.

Ma a klasszikus regi mese is ezt sugalta: "Tukrom tukrom mond meg nekem ki a legszebb e videken? Hofeherke!!!"

Nezd meg a kiralyno orjongo reakciojat ahogy nem birja elviselni az igazsagot.

Ez a valo eletben is igy van a nokkel.

Minden no azt gondolja, hogyha lefekszik egy pasival akkor a pasinak minimum bele kell zugnia es odaig kell lennie erte, hiszen o lefekudt vele.

Eleve nem minden no szep, nem minden jo jo az agyban, thehat messze nem tokeletesek. De a legnagyobb baj, hogy ha nem kellenek valakinek, ha valaki jobb, szebb mint ok azt nem birjak elviselni. Ok azt gondoljak, hogy ok kivaltsagosok es minden pasinak ossze kell tennie a kezet ha egyaltalan szoba all vele.

jan. 5. 14:26
 37/41 anonim ***** válasza:
30%
Ahogy látom sokaknak savanyú itt a szőlő. Pedig én is feltehetném a kérdést kapcsolatok végén, hogy csak pénztárcának/sofőrnek voltam jó? Mégsem teszem fel.
jan. 5. 14:26
 38/41 anonim ***** válasza:
33%
36. A nők többsége borzasztóan hiú. Ja és ez sokszor egyáltalán nem arányos a szépséggel. Egy kevésbé jó nő is bele tudja magát képzelni az álomkirálylány szerepbe, ha talál férfit, aki el is hiszi neki vagy megjátssza, hogy elhiszi.
jan. 5. 14:30
 39/41 anonim ***** válasza:
#26 nagyon szimpatikus. Én lusta vagyok és utálom ha valami muszáj és a szex is egy muszáj dolog, mert ha nem jól teljesítek vagy ritkábban lesz kedvem mondjuk depresszió vagy egészségügy miatt akkor mi lesz? Elhagy, megcsal? Nem szeretem ha kötelező elvárás valami. Hiába esik jól ha ott a lelki zsarolás hogy nekem muszáj különben baj lesz. Sokszor jobban érzem magam kapcsolat nélkül mert utálok megfelelni. Lehet pár ember haja mered a meglátásaimtól de sose voltam egy "normális" ember. Amúgy vágyok kapcsolatra.
nov. 22. 13:25
 40/41 anonim ***** válasza:

"Tudja hogy az elején bármelyik fél indoklás nélkül szakíthat."

Nem csak az elejèn. 15 èv mùlva is. Nekem a felesègem tette ezt, különösebb indoklàs nèlkül.

tegnapelőtt 05:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!