Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak arra kellettem hogy megdugjál" Ha egy férfi szakít egy nővel miért bújik rögtön a nő áldozati szerepbe? Mért a férfit ítéli el legtöbbször a közvélemény?
Ha társkeresésnél ismerkedési fázisban már az elejétől szex van a partnerek között. Később a férfi úgy dönt hogy nem akar komoly kapcsolatot a nővel, mert kiderültek olyan életmódbeli dolgok amik nem normálisak.
Erre a nő agresszív lesz, áldozati szerepet vesz fel, mindenért a férfit hibáztatja.
Holott:
A szexben a nő önként vesz részt, ő is élvezi.
Tudja hogy az ismerkedés első fázisàhoz hozzátartozik a szex is.
Tudja hogy az elején bármelyik fél indoklás nélkül szakíthat.
Tudja, ha a férfi komoly szándékkal keres kapcsolatot akkor is előfordulhat hogy valami nem tetszik neki.
#8 És megint itt vagyunk. A nő sodródhat, hátha alakul valami, de ha a férfi ugyan ezt teszi az egy fasz aki tisztában van mindennel. Hogyne.
Ne itt játszd a kétszínű lovagot. Köszi.
"Most is volt szex, kiderült hogy alkoholista, gyűjtögető."
Egyik sem váll stabil mentális állapotra. Ne csodalkozz.
Mert a nő és a logikus gondolkodás két külön dolog.
Mindig te leszel a hibás, ha szexkapcsolat, ha nem, a végén a nő minden szart hozzád fog vágni.
Neked csak annyit kell tenned, hogy jó képet vágysz hozzá, veszel egy mély levegőt és szépen továbbállsz.
Nekem volt olyan hogy lazának indult, majdhogynem csaj szedett fel, aztán lett belőle kapcsolat, de a végén ugyanúgy én voltam a rosszfiú, pedig én csak élveztem a felkínált lehetőséget:D
Bármikor szakíthatott volna, de neki jó volt minden. Persze a végén korábban fenomenálisnak mondott szex úgy volt előadva, mint élete legrosszabbja.
Nevetségesek a nők...
"Csak arra kellettem hogy megdugjál"
Jaj ezt bírom nagyon, ilyenkor hirtelen előkerülnek a XIX. század értékei:D
Mert? Én talán nem arra kellettem neki? Lol!
Mindjárt én is idesorolok 1-2 idióta palit, akivel dolgom volt, és hozzácsapom, hogy "nevetségesek a férfiak".
Ja nem, én nem fogom ezt tenni. :)
18. Helyette ideszúrtad ezt a pikáns kommentet.
Nem baj, akkor te egy kicsit jobb ember vagy (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!