Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Csak arra kellettem hogy megdugjál" Ha egy férfi szakít egy nővel miért bújik rögtön a nő áldozati szerepbe? Mért a férfit ítéli el legtöbbször a közvélemény?

Figyelt kérdés

Ha társkeresésnél ismerkedési fázisban már az elejétől szex van a partnerek között. Később a férfi úgy dönt hogy nem akar komoly kapcsolatot a nővel, mert kiderültek olyan életmódbeli dolgok amik nem normálisak.

Erre a nő agresszív lesz, áldozati szerepet vesz fel, mindenért a férfit hibáztatja.

Holott:

A szexben a nő önként vesz részt, ő is élvezi.

Tudja hogy az ismerkedés első fázisàhoz hozzátartozik a szex is.

Tudja hogy az elején bármelyik fél indoklás nélkül szakíthat.

Tudja, ha a férfi komoly szándékkal keres kapcsolatot akkor is előfordulhat hogy valami nem tetszik neki.

jan. 5. 10:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
26%

#8 És megint itt vagyunk. A nő sodródhat, hátha alakul valami, de ha a férfi ugyan ezt teszi az egy fasz aki tisztában van mindennel. Hogyne.

Ne itt játszd a kétszínű lovagot. Köszi.

jan. 5. 11:28
 12/41 anonim ***** válasza:
8%
1. Vagy tényleg nem kellettél sok férfinak!
jan. 5. 11:42
 13/41 anonim ***** válasza:
5%
4. Jó vicc a nőknek nem fontos a szex!
jan. 5. 11:43
 14/41 anonim ***** válasza:
73%

"Most is volt szex, kiderült hogy alkoholista, gyűjtögető."

Egyik sem váll stabil mentális állapotra. Ne csodalkozz.

jan. 5. 11:52
 15/41 anonim ***** válasza:
5%

Mert a nő és a logikus gondolkodás két külön dolog.

Mindig te leszel a hibás, ha szexkapcsolat, ha nem, a végén a nő minden szart hozzád fog vágni.

Neked csak annyit kell tenned, hogy jó képet vágysz hozzá, veszel egy mély levegőt és szépen továbbállsz.

jan. 5. 12:06
 16/41 anonim ***** válasza:
5%

Nekem volt olyan hogy lazának indult, majdhogynem csaj szedett fel, aztán lett belőle kapcsolat, de a végén ugyanúgy én voltam a rosszfiú, pedig én csak élveztem a felkínált lehetőséget:D

Bármikor szakíthatott volna, de neki jó volt minden. Persze a végén korábban fenomenálisnak mondott szex úgy volt előadva, mint élete legrosszabbja.

Nevetségesek a nők...

jan. 5. 12:10
 17/41 anonim ***** válasza:
21%

"Csak arra kellettem hogy megdugjál"

Jaj ezt bírom nagyon, ilyenkor hirtelen előkerülnek a XIX. század értékei:D

Mert? Én talán nem arra kellettem neki? Lol!

jan. 5. 12:16
 18/41 anonim ***** válasza:
68%

Mindjárt én is idesorolok 1-2 idióta palit, akivel dolgom volt, és hozzácsapom, hogy "nevetségesek a férfiak".

Ja nem, én nem fogom ezt tenni. :)

jan. 5. 12:18
 19/41 anonim ***** válasza:
25%

18. Helyette ideszúrtad ezt a pikáns kommentet.

Nem baj, akkor te egy kicsit jobb ember vagy (:

jan. 5. 12:30
 20/41 anonim ***** válasza:
53%
Nem kicsit. Pedig összességében szar ember vagyok amúgy.
jan. 5. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!