Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Csak arra kellettem hogy megdugjál" Ha egy férfi szakít egy nővel miért bújik rögtön a nő áldozati szerepbe? Mért a férfit ítéli el legtöbbször a közvélemény?

Figyelt kérdés

Ha társkeresésnél ismerkedési fázisban már az elejétől szex van a partnerek között. Később a férfi úgy dönt hogy nem akar komoly kapcsolatot a nővel, mert kiderültek olyan életmódbeli dolgok amik nem normálisak.

Erre a nő agresszív lesz, áldozati szerepet vesz fel, mindenért a férfit hibáztatja.

Holott:

A szexben a nő önként vesz részt, ő is élvezi.

Tudja hogy az ismerkedés első fázisàhoz hozzátartozik a szex is.

Tudja hogy az elején bármelyik fél indoklás nélkül szakíthat.

Tudja, ha a férfi komoly szándékkal keres kapcsolatot akkor is előfordulhat hogy valami nem tetszik neki.

jan. 5. 10:53
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
63%
20. Nyugi, én sem állok a jóemberség parnasszusán.
jan. 5. 12:36
 22/41 anonim ***** válasza:
77%

Mert nem a "biztos tudja, neki is nyilvànvaló" feltételezgetést kell ismételgetni magadban, hanem folyamatosan kommunikálni a másikkal, és jelezni, ha valami nem stimmel. Meg kell mondani, hogyha a kifogásolt dolog nem változik, akkor ez a részedről nem fog működni.

Nem heti 10 szexmenet után odaàllítani hirtelen, hogy " Bocs Joli, de nem tetszik az egyre gyarapodó domina-korbács gyüjtemènyed, ezért szakítok veled, de jó volt a szex, lenyomunk búcsúzóul még egy 11. menetet?"

jan. 5. 12:42
 23/41 anonim ***** válasza:
50%
22. Ez a duma xDDDD
jan. 5. 12:45
 24/41 anonim ***** válasza:
47%
19 A pikáns sem ezt jelenti. Állandóan összekevered szavakat. Van valami speciális problémád?
jan. 5. 13:11
 25/41 anonim ***** válasza:
24%

Na azért azt ne tagadjuk már ,hogy a kapcsolat elsődleges lényege akkor is csak a szex. Lehet ezt szépíteni, de ha nem akarsz szexelni, akkor minek a kapcsolat? Akkor elvagy a barátaiddal, haverokkal, családtagokkal...

Amúgy a kérdé jogos, soha nem értettem a nők miért háborodnak fel azon, hogy valakivel ÖNKÉNT dugnak, az meg utána lelép.

Talán ha az első randin nem eküdnének le fűvel fával (tisztelet a kivételnek) akkor ki tudnák szűrni, hogy melyik férfi hajt csak egyszeri numerára és melyik gondolja komolyan a dologot.

Ugyanis ez akkor is két félen múlik, ha mindkettő akarja akkor lesz szex (hamar) ha meg akár az egyik nem, akkor (jó esetben) nem lesz.

Nem túl bonyolult.

Szóval a nőknek akik picsognak, hogy az XY férfinek csak dugásra kellettek, üzenném, hogy talán nem kellett volna magukat rögtön felkínálni. Na pont itt van az a rész, ahol jogosan kellene, hogy legyen elvárása a nőknek, hogy nem fekszenek le két szép szó után, vagy egy nyamvadt randi, esetleg 10 mondatos facebook beszélgetés után a pasival. Ebben a helyzetben tök jogos lenne az elvárás bármelyik nő részéről, hogy igenis a férfi valamilyen szinten "teperjen", küzdjön érte, akarjon ismerkedni ,randizni, találkozni, beszélgetni stb.

Csak az a furcsa, hogy az adott nő mondjuk lefekszik fűvel-fával két szép szó után, ami egyébként szíve joga, csinálja, utána meg a 35. férfitől elvárja, hogy az illető teperjen érte. Szóval eddig nem volt ez fontos aztán hirtelen már az lesz? Ez elég visszás dolog szerintem. Szóval ha komoly kapcsolatot keres a nő akkor legyen következetes és mindenkitől ugyanazt várja el mindenki felé ugyanazok az elvárások legyenek ilyen téren. Mert az elég furcsa, hogy a Józsival már az első randi után kefél (aztán persze ő le is lép egyből, mást nem is akar), a Béla meg azért hajtson és dolgozzon meg punciért...

jan. 5. 13:11
 26/41 anonim ***** válasza:
87%

Nem lesz népszerű, amit írok, de igaz lesz.

33N vagyok, 2 kapcsolatom volt. Össz-vissz. Nálam nincs egyéjszakás, meg csak csók, meg akármi. Én ilyen "mindent vagy semmit" módra vagyok lelkileg beállítva.

Amúgy nem nézek le senkit, aki akár mindennap mással fekszik le, nő, férfi, egy, több, akármit csinálnak, nem ítélkezem, nem tartom a szexet rossz dolognak. De én azt csinálom, ami a lelkemnek jólesik, amitől önazonos vagyok.

Ha ismerkednék, csak komoly kapcsolat miatt tenném. Nálam az nem játszik, hogy ismerkedem valakivel, lefekszem vele, aztán rájövök, hogy ja mégsem.

Ha ezt velem eljátszaná egy pasi, tényleg kihasználtnak érezném magam, minden miatt, amit leírtam. Kapcsolatban mehet a szex orrba-szájba, azon kívül nem. És mivel nem egyeztem bele egyéjszakásba, ezért érezném magam kihasználva.

És ezért nem ismerkedem.

jan. 5. 13:25
 27/41 anonim ***** válasza:
33%
24. Te valami nyelvtantanár vagy?
jan. 5. 13:27
 28/41 anonim ***** válasza:
56%
Nyelvtantanár az, aki jelentésüknek megfelelően használja a szavakat?
jan. 5. 13:28
 29/41 anonim ***** válasza:
14%

25. Végre valaki érti a jelenséget.

De majd biztos a te válaszodban is talál valami kivetnivalót - egy rosszul használt, a tárgyhoz abszolút nem kapcsolódó fogalmat vagy ragozási formát - Mrs. Nyelvtannáci tanárnő!:)

jan. 5. 13:30
 30/41 anonim ***** válasza:
38%
28. Csak megkérdeztem. De nem válaszoltál, csak kötekedsz. (A jelen időt itt ne szó szerint értsd, még mielőtt...)
jan. 5. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!