Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy körülmények áldozata (betegség miatt kövér) férfinek egyetlen lehetősége a jobb fajta nőkhöz?
Ha nem foglalkozva a nehezített lehetőségével egyfolytában tesz érte hogy valahogy kinézzen?
Pl egy átlag 18 éves fiú mekiben eszik minden nap 5000 kalóriát de vékony.
A körülmények áldozata eszik 1500 kalóriát és kövér! Egyen csak 1000 et.
Egy átlagos férfi fut fel órát vagy edz heti 3 órát és jól nézz ki.
A körülmények áldozata vesztes pasi minden nap 20 km-t sétál és heti 10 órát edz gépeken és dagadt. Hat sétáljon inkább 100 km-t per nap és reggel felkel és egészen estig az edzoteremben legyen hogy csak pici látszata legyen hogy csinál valamit. Mert úgy nem fog kinézni mint a fenti példa de legalább nem 120 kg lesz hanem 115. ? 🤣👍🏻
Koszi előre is a kedves válaszaitokat.
39
De nem meri leírni, mert fél, hogy amennyit ő eszik, az van közel 5000 kalória.
4 sajtburger az még a kólával legnagyobb krumplival együtt sincs 5000 kalória közelében sem. Még a 3000hez sincs közel.
A Meki sajtburger az kb 250kcal a nagy krumpli is max 450.
Munka/tanulás/edzéses napban már az időtényező miatt sem egyszerű meg 3000kaloriat megenni sem.
Te teljesen el vagy tajolva a számokkal.
Ez van, az élet nem igazságos. Én is hízékony vagyok huszonévesként, egész életemben szélmalomharcot vívtam a kilók ellen. Az ideális súlyom megtartásához nagyon szigorúan kell figyelnem az evésre és a mozgásra. Ha jön egy zsúfoltabb időszak, amikor nem tudom tartani, rögtön felszedek.
Közben van olyan barátnőm, aki 170 centivel 45 kiló pedig állandóan kajál. Ha társaságban vagyunk mindig ő dobja be először, hogy menjünk már el enni.
A párkapcsolat viszont nem jótékonysági akció: az a fontos, hogy milyen vagy (kívül-belül), mit tudsz nyújtani, nem pedig az, hogyan érted el. Az iskolában se kapsz jobb jegyet matekból azért, mert nehezebben tanultad meg az anyagot mint a padtársad. Csak az számít, hogy mennyit tudsz.
A leptinrezisztencia azt jelenti, hogy az illető mindig éhes. Meghízni ettől még nem fog, csak ha zabál is. 1500 kcal-os fogyasztással sport mellett ugyanúgy fogyni fog, mint mindenki.
Az összes kövér ember, akit valaha ismertem, mind zabált, a legtöbben pedig hazudnak is róla. Ahogy a sportolásukról is. (Csajszi mondta, egy órát úszik mindennap mint állat, és mégsem tud fogyni, elmentem vele uszodába, lubickolt kicsit max. negyedórát, aztán rohant a szaunába, utána meg zabált, mert hogy "most sportoltunk, most lehet")
45ös amit mond az valószerű amúgy, annyival kiegészítve hogy nem is feltétlen tudatosan "hazudnak" az emberek, hanem szimplán nincsenek tisztában azzal hogy pontosan mennyit esznek.
Pl "mindent követek a myfitnesspal-ban", jelenti azt hogy reggel a reggelit amire volt ideje még beírta, aztán napközben suli, meló stb mellett már nem volt idő és a nap többi étkezésének kalóriáit már csak becsülte. Máris eltorzulhatott a dolog több százzal és nem tudjuk hol tartunk.
Vagy a másik hogy sokan amikor főznek egy csomó dolgot nem számolnak bele. Az olaj, vaj, szószok, pác stb amit használnak? Ketchup, majonéz esetleg?
Snackeket gyakran nem számolják bele. Pl. munkatársaid hoztak az irodába sütit és néhányat megettél. Útközben beugrottál pékségbe két vmi sós dologért. Olyan kávét ittál a starbucksban ami kb egy desszert értékeit hordozza (ezzel nincs baj amúgy, csak érdemes a tudatában lenni).
Éttermi/rendelt (ld. "ízletes, zamatos, meleg rendelt ételt" fogyasztó gyk kérdező ) ételnél általában nem nézik meg a pontos adatait és ott rendszeres hogy az ember nagyon alulbecsli.
Na szóval csomó szempont bejöhet, és kicsit nehezen hiszek egy olyan kérdező "számításainak" aki szemrebbenés nélkül bemondja hogy tizenéves srácok egyhelyben 3000 kalóriákat esznek a mekiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!